![]() |
|
LPG TEK UYARI VERDİ VE BİTTİ ACİLL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 17:38 |
|
teşekurler :) saolun
|
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam zararı olur, aracın yaz kış ilk çalışmayı benzinde yapması gerekir, bu yöntem benzin bittiğinde zorda kalındığında çalıştırmak için |
||
![]() |
||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel bilgileriniz için herkese teşekkür ediyorum :) |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
bende o şekilde biliyordum öter ötmez bitince şaşırdım acaba benzinemi çekiyo araba kendini diye
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
"düğmeye basılı tutunca direk lpgde çalışır" bu gayet iyiymiş:) o zaman bir soru daha sorayım yazın direk lpg ile çalıştırdığımda zararı olurmu araca?
|
||
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
uyarı verir vermez bitmez tabiki de, bende de atiker vardı, tank şamandırasını değiştirmeye gittiğimde içinde lpg var git dolan biraz harca getir dedi usta(ışık kırmızıdaydı ve bir kez uyarı vermişti) sonrasında çıktım istanbul yoluna en az bi 20 30 km yaptım zar zor bitirdim, benzine geçince araç belli ediyor zaten, lpg üzerindeki tuşa basıp kapatıyosun tekrar basıyosun lpg'ye geri geçiyor
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
benzin bittiyse, benzin pompası yanabilir, fazla zorlama. direk benzinini koy öyle bas
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Evet lpg göstergesindeki düğmeye basılı tutunca direk lpgde çalışır, depo dolum kapağından siboba basarakta anlayabilirsiniz lpg'nin tam bitim bitmediğini ama tehlikeli olabilir, hem sistem böyle çalışıyor 1-2 lt kalmış olsa bile ne işinize yarayak sonuçta araç harcamıyor o kalan 1-2 lt'yi
Düzenleyen Serco05 - 20 Ocak 2013 Saat 13:46 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
tam anlayamadım açıkçası lpg uyarısı öttükten sonra gaz tamamen bitmişmidir? çünkü ben seyir halindeyken uyarı veriyor lpg göstergesine basarak çalıştırdığımda direk lpg ile mi çalışır?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hocam lpg göstergesi üzerindeki tuşa basılı tutarak aracı çalıştırın, çalışmazsa bitmiş demektir
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
peki uyarı sesi verir vermez lpg bitmiş midir?
|
||
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
uyarı sesi verdikten sonra hemen benzine geçer muhtemelen benzinde olmadığından araç stop etmiştir.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
Arkadaşlar herkese slm dün akşam eve dönüyorum araç lpg uyarısı verdive bitti yolda kaldım. normalde uyarı verdikten sonra 20 km daha rahat giderken uyarı vermesinin arkasına 1 km gitmedi içinde benzinde bitmiş tabii.şimdi benm asıl sorum şu;
sıralı sistem atiker kullanıyorum ve lpg biteceği zaman uyarı öttükten sonra araç benzinemi geçip yola devam ediyor yoksa lpg bitene kadar devammı ediyor ? |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |