![]() |
|
15 inç Jant + Lassa Kışlık Lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 22:45 |
|
Arkadaşlar aracımı satıyorum, jant ve lastiklerimi ayrı olacak satacağım. 15 inç orijinal Peugeot Jant + 15 inç lassa snoways kışlık lastik (hemen hemen 3000 km oldu, faturalı) dişleri hala üzerinde).
Fiyat konusunu düşünmedim hiç ama 1000-tl uygun gibi.
![]() |
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sadece jantlara ne istiyosun
|
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lastikler tek başına bana yaramayacağı için birlikte satmak istiyorum, seninde lastikler ile birlikte almanı tavsiye ederim, yeni lastikler, kasım' da aldım
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
jantlar güzelmiş. lastik ebadı nedir?
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
hayırlı satışlar.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
|
jant lastik 700 TL hemen vereyim kardeşim
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Bende jant arıyordum.. Ancak kış lastiğini bende daha geçen hafta aldım. Sadece jantları satmaya karar verirseniz hemen talibim...
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Lastikler 14 inç olsaydı bende lastiklere talip olabilirdim :)
|
||
![]() |
||
|
Lastikler Lassa ve 185*55*15, Jantlar Orjinal, çin, hindistan, vietman malı falan değil, safi saf fransız peugeot malı :)
Üzerinde değil hata çizik bile yok, çizik ya da hata bulana hata ve çizik başına 50-TL Anında indirim :) o derece güveniyorum, lastiklerde aynı şekilde, tek hata bulana ek olarak ona da 50-TL indirim :)
Düzenleyen cnrars - 20 Ocak 2013 Saat 12:08 |
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim ama rakam gerçekten uygun zaten 190 lira lastiğin adet fiyatı
|
||
![]() |
||
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
|
fıyat gayet ıyı kardesım param olsa kacırmam alırım :/
|
||
![]() |
||
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
|
kardesim 800 TL max verebileceğim ankaradan elden alırım hemde seninde işin olsun benimde
|
||
![]() |
||
|
Kardeşimsin, ama 800-TL yi zaten lastikçi adamlar veriyor, 1000 gerçekten iyi, sıkışık olmasam 1000' e asla vermem zaten
|
||
![]() |
||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
|
190 tl lastiklerin tanesi 760 tl yapıyor. 240 tl jantlar aslında uygun fiyat. 60 tl ye jantların tanesi geliyor. |
||
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
||
![]() |
||
|
Aynen, bu arada isteyene sanalpazar.com üzerinden ilan açabilirim(komisyonu ekleyerek) bu şeklide taksitle de alabilir. şu an bonus' a kampanya var 12 taksit + 3 ekstre erteleme var.
|
||
![]() |
||
|
kardeşim madem 1000 TL den sanalpazarda aç alayım bende bunun üstünü çıkamıyorum
|
||
![]() |
||
|
Beyler sadece lastik düşünen varsa da tekliflerini alabilirim.
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Sadece Jantları mı sattın yoksa?
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
|
bana aslında jant lazım sadece, eğer jant olarak satarsan elden aldırırım jantları.
|
||
![]() |
||
|
yok henüz satmadım ama sadece lastik düşünen ya da lastik+jant düşünen varsa olabilir. Ama sadece jant' ları veremem :) o zaman lastiği satmam daha zor olur :( nakit lazım
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |