![]() |
|
yakıt tasarrufu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 22:28 |
merhaba bu ürünü çok merak ediyorum acaba kullanan oldumu iyi kötü yorumlarını yazabilirmi
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Başka bir forumda zamanında tartışılmıştı hocam isterseniz özelden link göndereyim. Bunların hepsi yalan şeyler uzak durun kanımca ODTÜ belgesi falan da saçma sapan şeyler. Otomotiv endüstrisi bu tip şeylerden çok daha ötede merak etmeyin. Sakın olada paranızı kaptırmayın bu tiplere.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam araç üreticilerinin şuan en büyük rekabeti yakıt tüketimi üzerine bütün markalar en az tüketimi sağlayan motorlar üretmeye çalışıyorlar, tüketimi %5-10 oranında düşürebilmek için ne paralar harcayıp ar-ge çalışmaları yapıyorlar ama hiçbir marka bu ıvır zıvırları araçlarında kullanmıyor, acaba neden? Bence hiçbir işe yaramadığı için.
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
haklısınız şuan ford focus mondeo larda 1.0 yeni clio da 0.9 motor var bazı serilerinde ama bunlardada odtü damgası olunca çezbediyo işte
|
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
En güzel yöntem herhalde deneme yanılma ile olur. Ama çok fark etse yakıt olarak herkes önerir bu ürünü demekki öyle yakıt tasarrufu falan yaptığı yok. Bu ülkede böyle binlerce dolandırıcı var ürünü satmak için elinden geleni yapıyorlar çünkü ortada devletin denetleme mekanizması yok ne yazıkki ürünü sattıktan sonra ortalarda kimseler yok bulamazsın. |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu tür ürünler karbüratörlü araçlarda çok işe yarıyor... ben bizzat faydasını gördüm. 71 vosvosum da gercekten %30 a kadar yakıtı düşürdü benzinde.. bunun sebebi aracımın enjeksiyon diye birşeyinin olmaması =) yani bizim arçlarda pekte iş yapacagını sanmam...
ama suna karsıyım: işin içinde odtü varsa bitti ! bu ülkemizin maalesef ki genel problemi !
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
ewt problem hocam ben liseden sonra iki yıllığa geçiş yaptım kırıkkale üni. ye 70 puanla alıyodu benim bölümü odtü ise 95 terçihlere yazamadım bile
![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Dünyaca ünlü otomobil markaları 35 lira ayırıp bu cihazı aracı üretirken oraya entegre edemeyecek kadar aciz mi:) yani kocaaaa peugeot, mercedes, audi, bmw saf, araç başına 35 lira verip bu adamlardan o dalgayı alıp oraya takamıyor :) her gün radyoda duyuyorum bunu, çok merak ediyorum alan var mı diye. Bir de o kadar garip ki yanan herşeye %20 tasarruf ettiriyormuş, kombi, araç motorsiklet, ne varsa. İnanma kardeşim böyle şeylere, öyle bir şey mümkün değil, öyle birşey olsa bunu büyük markalar çooktaan yapardı, adamlar tonla para harcıyorlar nasıl az yakıt tüketen araç yaparız diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |