![]() |
|
206 xline yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 19:05 |
arkadaşlar herkese iyi akşamlar arkadaşıma 206 almayı düşünüyoruz da bitane x-line bulduk nasıldır sizce bilgisi olan düşüncesi olan paylaşırsa on numara olur şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilanı falan yokmu, fiyatı, km'si modeli, boya değişen durumu hiç bişey bilmeden kim nasıl yorum yapsın. sadece x-line olarak yorum istiyorsanız en boş modellerden biri 2 hava yastığı ve klima standart sadece.
|
|
![]() |
|
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
![]() ![]() ![]() ![]() |
doğru söylüyosunuz kusura bakmayın araç 2003 model 110 binde tek parça sağ arka kapı boyalı fiyatı da 14 bin tl fiyatı da
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Son bi soru daha benzin,lpg, dizel durumu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
hep yarım bırakıyorum kusuruma bakmayın ya 1.4 benzinli araç durumu iyi trigeri falan değişmiş
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
fazla büyük haasarı yoksa biraz pazarlık payıyla iyi bence bende de x-line var çok memnunum geçen yıl 13e aldım 2005 mod benzin + lpg 92binde
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
eyvallah hocam sağolasın
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
x-line en boş donanımlısı diye biliyorum. xt falan bakılabilir
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Şuan piyasa çok dalgalı, bence 14 bin etmez ama daha uygunuda bulunabilirmi bilmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
biraz daha dolu ve dizel modellere bakmanızı tavsiye ederim ben de, ya da o bahsettiğiniz fiyatlara roland garros da bulabilirsiniz biraz daha yaşlı olur ama 206'ların en dolu arabalarındandır. Sadece eski(2000-2001) olduğundan dolayı airbag'i 2 tane tek eksiği bu diyebilirim.
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |