![]() |
|
206 dan tehlikeli hareketler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 13:06 |
Forumda verildimi bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim |
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sol şeritte yavaş gidersen, seni alıp sağ şeride böyle süpürürler :)
Tasvip etmiyoruz tabi böyle davranışları :))
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az bile yapmış . Uyuz oluyorum bu şerit kullanımını bilmeyen insanlara. Sakin takip şeridi orta ve ya sola yakın olan şerittir. Çevre yolları ve otobanlarda sol şerit tamamen her ihtimale karşı boş olmalı.
Eskiden 55w xenon kullanırken böyle gidenlere farı kaldırıyordum anında en sağa geçiyorlardı. Şimdi çok seri sellektör veya sert makasa önüne kırıyorum |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Aynen süpürmüş adamı sağa sağa çok güldüm
![]() yine de çok tehlikeli, dün bi ıslak yolda sol şeride hızlı geçtim benim araç da yerden yüksek biraz yay falan yok, savrulacak gibi oldu hızım da 80-90 nasıl korkuttum araçtaki kızları, aynı zamanda kendimi de tabi ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
çok yanlış hareketler bunlar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
yanlis haraketler bunlar
hepimiz bazen tehlikeli kullanmisizdir (ben cogunlukla) hic kimsenin arkasindan sellektor yapip kornaya basmam sag tarafindan gecerim giderim acelem varsa. bir digeri hiz siniri 90 olan yerde 110 km ile arac sollarken dallamanin biri 150 km hizla arkamdan sellektor yapmasi beni sol seritte ani firen yapmak kacinilmaz oluyor benim icin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Genelde sakin kullanırım o nedenle sol şeride pek bulaşmam ama hız sınırı 120 olan yolda 120-125 ile giden kişilerden yol isteyenlere kusura bakmayın ama uyuz oluyorum. Aynı şekilde şehir içinde 70 hız sınırı olduğunu da unutmamak gerekiyor şerit farketmeksizin. Burada yapılan da bence yanlış. Sakin olmak gerek her zaman arkadaşlar.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
makas benim için bir tutkuydu taki ilk arabamı satıp 307 alana kadar şimdilerde çok makas atmıyorum nadir atarım ama seri ve sert sürerim genelde solda giderim beni pek gecen olmaz arkamdan sellektör yaptırmam buna izin vermem kendime makas attırmam boşlukları doldururum önümdeki arabaya 3 metre kalana kadar frene basmam ve sellektör yapmam tampona kadar girerim uzunu çakarım sağ şeritde gecmesını beklemem hafif sağ yönelsin ben hemen gecerim opelim varken anadolu otobanında sol şeritten ayrılmazdım sadece virajlara yatarken sağ şeriti kullanırdım beni geçen nadir araba olurdu ben ortalama 180 - 200 arası ilerlerdim ama bi M5 veya C63 kadar ilerliyemedim ankara konya gidiş gelişinde şerit kullanmam yolu ortalar giderim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Türkiye de olsa fortçuyu indirip evire çevire döverler.
Benim başıma gelmiyor çünkü bende sellektör yaptırmam. Orta şerit uygun olanı sağ şerit yavaş gidenlerin sol şerit acelesi olanların olması gerekirken malesef sağını solu bilmeyenler oluyor.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
+1 Olmasi gereken bu abi. Serit icin hiz limiti yok genel hiz limiti var. Seritin kullanimi var. Eger sakin kullanirsam ekseriyet sagdan giderim. ama sola gectimi onumde olana aacimam. Gecen gun gmc jip eskort arkamdan selektor yapti mecbur yol verdim yoksa ..... |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
herşey bi tarafa bu adam kimse ağır vasıta araç vermesin .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Valla adam iyi korkmuş kaçmış sağa, arabada eşim ya da çocuğum olmasın ben olsam çıkardım 206 nın üstüne (trafikte insan başka bir psikolojide oluyor malesef
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Harika bir hareket =))) zevki bir mesele yok ortada. herkes hatasının bedelini öder böyle işte. AYAKTA ALKIŞLIYORUM 206 yı ve 206 cıyı. ;)
Düzenleyen xMEGANx - 20 Ocak 2013 Saat 00:29 |
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bende sevmiyorum hız yapmayı açıkçası gerek yok. Kendime güvenirim araç kullanırken dikkatli olmaya çalışırım. Tabi bazen ufak tefek hatalar oluyor istop etmek gibi aracı yeni aldığım için gaz debriyaj ayarını yapamıyorum. Ama kimseye yolda rahatsızlık vermemeye çalışırım. |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
trafikteki pskoloji ben arabadan aşağı inene kadar; ondan sonra bildiğin kedicik olu verir en asabi insan
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
kaçışlara bak be
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
BEnde daha ehliyetimi almadım yazıldım sürücü kursuna arada bir trafige çıkıyorum sag şeriti pek kullanmıyorum arkadan birisi sellektör yapıp korna çalıyorsa gaı kökler devam ederim arkadaki kaybolana kadar :D
|
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
bu hareketler tehlikeli hareketler arkadaşlar. hergün yollarda olan biri olarak ki haftada 1000-1500 km arası yol yaparım birsürü dingille karşılaşıyorum sol şeritte yavaş gideni mi istersin,ben araba sollarken tamponun dibine kadar gelip sellektör yapanmı. tabi sellektör yapan firen lambasının gazabına ugrayıp aniden sağa atıyor kkendini yada yol veririm arkadan yakalarım aynısını yaparım. ama tabi trafikte psikoloji diye birşey kalmıyor. dediğim gibi bunlar tehlikeli hareketler trafikte önce saygı diyorum...
|
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Ben de 206 nın şöförüne katılıyorum fakat benim derdim
1- şehirler arası otobüs şöförleriyle 1 km mesafe var sollayacağı aracı şak en sol şeritte ilerliyor hadi sabrın gelsin beklersin onu geçiyor 1 km ilerde 1 tane daha var çıkmıyor sol şeritten, 2- sen 160-180le sol şeritte kaptırmış gidiyorsun ilerde orta şeritte kamyon arkasında da kamyon hızında takip eden bir araç, hızlıca ilerlemeye devam ederken 500 mt kala kamyonun arkasındaki yaklaşık 2 dk dır sollamadığı aracı solluyor senin önüne atlıyor işte o an
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |