![]() |
|
Araç hakkında bilgi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 15:07 |
şahsım olarak, fiyatı uygun, rengini de bana sorarsan problem etme, motor yenilenmişse normaldir. bende 1996 model sonata düşünmüştüm lakin içime sinmedi düşük model, modeli yükseltmekle ugraştım hep. sen bitek rengini problem ediyosan diyer yerler tamam diyosan, kasma kendini bukadar. içine sindiyse al derim. mazda namazda yazarsın arkasına, ziyaret yeşilide mübarektir :)
Espirimi hor görme, araç güzel ve diri resimlerden anlaşıldığı kadar. alıcı gözüyle bi baktım hayırlısı diyelim. Not: ses sisteminide söktürme, takır tukur ses yapar bunun kurbanıyım bak bilgin olsun. maddi imkanın varsa biraz daha pazarlık yap, kalsın üstün :)saygılar
Düzenleyen Aziz - 19 Ocak 2013 Saat 15:09 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar satan arkadaş polis. 3100 tl ye motoru komple yaptırmış. neden yaptırdınız diye sordum bana; daha önceki kullanan arkadaş hor kullanmış segman atılması gerekiyordu ben komple yaptırdım.
Renk olayına ne diyorsunuz? beni renk düşündürüyor. ses sitemini almadan 11000 e bırakıyor.
Düzenleyen maverick - 19 Ocak 2013 Saat 14:33 |
|
![]() |
|
Peregrin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Bu fiyata bu özellikte arabayı komple boyalı diye almamak yanlış bir karar olabilir. Tabi benzeri araçlarla fiyat kıyaslamasını yapıp, geçmişini iyi incelemek lazım. Bir tek motor rektifiye olayı soru işareti.
|
|
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bencede önceki kullanmış olduğum mazdayla ufkunu karartma, geniş düşün, herkez aynı kullanmaz aracını! mazdalar sağlam araçtır, buda sağlam duruyor durduğu yerde :) hayırlısı olsun hakkınızda...
Düzenleyen Aziz - 19 Ocak 2013 Saat 11:21 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
bencede sıkıtı yaratabilir.bildigim kadarıylada yedek parçası pahalı.
|
|
![]() |
|
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bu arabaları satmak bıraz zor zarar etmeyesın
|
|
PEUGEOT 307 1.4 HDİ XR 16 VL 070
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
katılıyorum |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
herkese iyi akşamlar.
2004 model 206 aracımı sattım arkadaşlar.şimdi o kadar iddiam yok model yükseltmek için. ayağımı yerden kessin yeter düşüncesindeyim. mazda familia buldum bir tane. temize benziyor.satan arkadaşla da görüştüm. istediğin yere gösterebiliriz diyor ki zaten göstereceğim. daha önce mazda lantis kullandım 2 sene kadar. mazda gerçekten taş gibi araba. alt yürür yol tutuş gerçekten 10 numaradır, ve tüpte çok güzel bir uyumu vardır. bu araçta lantisin motorunun aynısını kullanıyor. parçalar yüzde 70 aynı. araç güneş yanığından dolayı komple boyalıymış. ama rengi biraz beni düşündürüyor.arkadaşlar fazla kafaya takma o kadar da değil diyor ama yine de fikrinizi alayım dedim. içindeki sistemi almayı düşünmüyorum haliyle fiyat ta düşüyor. siz ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-son-fiyat-memurdan-tertemiz-emsalsiz-mazda-familia-1.8-glx-93994196/detay/
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |