|
MEHMET ALİ BİRAND VEFAT |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 Saat 20:24 |
Akşam akşam ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yemin ederim :( Safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçiren Mehmet Ali Birand, gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlenmekteydi. 72 yaşındaki Mehmet Ali Birand uzun habercilik dönemiyle orantılı bir çok değerli eserini de okuyucusu, izleyicisi, kamuoyuyla buluşturdu Kıbrıs harekatının perde arkasını, Türkiye'nin harekat sonrasındaki dış ilişkilerini ele alan "30 SICAK GÜN" (1976) ve DİYET (1979) Türkiye- Avrupa ilişkilerini konu olan ; "BİR PAZAR HİKAYESİ" ve "TÜRKİYENİN AVRUPA MACERASI" TSK'nın işleyişini anlatan ve bir sivil biri tarafından yazılmış tek kitap olan "EMRET KOMUTANIM (1986) "12 EYLÜL 04.00" (1983) "APO ve PKK." (1988) adlı kitapları yazdı. 1989'da "KIBRIS" ardından 27 mayıs darbesini anlatan "DEMİRKIRAT" ve arka arkaya, "12 MART"-"12 EYLÜL" ve "ÖZALLI YILLAR" adlı belgesellere imza attı. Yüzlerce konferans, uluslararası organizasyona katılıp, çok sayıda ödül alan duayen Gazeteci Mehmet Ali Biranda bunlardan bazılarını diğerlerinden çok önde gördü. O ödüller de şöyle; Avrupa Konseyinin "Yılın Gazetecisi" (1987) , TÜYAP kitap fuarının "Yılın Yazarı" (1976), Lion klüplerinin "Melvin Jones Fellow ödülü" ve Fransızları Şövalye nişanı (1993) Düzenleyen xMEGANx - 17 Ocak 2013 Saat 22:59 |
|
acemi pecocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İnna lillahi ve ileyhi raciun ALLAH C.C rahmet eylesin mekanı cennet ols üzüldüm
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Derinden uzuldum. Allah gani gani rahmet eylesin.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah rahmet eylesin..
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah rahmet eylesin.
|
|
ondercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah rahmet eylesin.
|
|
zgr
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
zaten hergün üzücü,tatsız haberlerin sıkça yayınlandığı haber bültenini biraz olsun tebessüm ettirerek izleten, sıcak kanlı bir insandı. onun sunduğu haberleri izlemek zevkti benim için. çok çok üzüldük ailece akrabamızı kaybetmiş gibi. toprağı bol olsun.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,gerçekten iyi bir gazeteciydi babamın iş arkadaşıydı geride kalanlarına uzun ömürler versin
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
Allah rahmet eylesin
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ve arkadaşlar rica ediyorum geçrekten düşünün Mehmet Ali Birand arkasından çok atılıp tutuluyor ama eğer milletin sözüne değilde Youtube'daki Videolarını izlerseniz bu adam gerçekten Türkiye için çok çaba sarfetmiştir.
|
|
hema123
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
allah rahmet eylesin, epeydir ilk kez bugün ağladım.
|
|
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|
haSAN_307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
Allah rahmet eylesin ...
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Saygıyı ve sevgiyi gerçekten hak eden bir insandı.
Allah Rahmet eylesin. Dilerim Mekanı Cennet olur.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim için önemi sadece Galatasaray lisesi mezunu olup Galatasaraylı olmasıydı severdim Allah rahmet eylesin.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
allah rahmet eylesin şen şakrak kendisiyle barışık bir insandı.
ozaman sevenleri olarak okuyalım bir fatiha.....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |