![]() |
|
Acilll Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2013 Saat 14:28 |
Arkadaşlar ön Balatadanmı kampanadan mı bulamadım bir türlü çıkı çıkı çıkı diye bir ses geliyor sanki çakıl taşı girmiş balatanın aasına gibi frene hafif dokununca ses gidiyor bırakınca tekrar ses geliyor arada kesiliyor neden olabilir...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle fren balataları Alper, aynı ses bendede vardı 3-4 bin km sonra kesildi.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
abi ama değiştirmedim ki balataları yeni değil yani yeni takmış olsam bir demek değil durduk yere oldu işin ilginç tarafı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Senden önceki sahibi değiştirmiş olabilir bende de aynısı oldu, arabayı Şubatta aldım kış olduğu için camlar kapalıydı sesi hiç fark etmemiştim mayıs gibi camlar açılınca sesi duymaya başladım aynı sendeki gibi frene dokununca ses kesiliyordu hızlanıncada kesiliyordu, servise gittim usta balata yenidir alışana kadar yapar dedi, balataları kontrol ettiler yeniymiş, sonrada dediğim gibi 3-4 bin km sonra falan kesildi ses.
|
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
BU OLAYI DÜN DUYDUM BENZER Bİ PROBLEMLE KARŞILAŞAN Bİ ABİ SÖYLEDİ BİJONLARIN GEVŞEKMİŞ HOCAM Bİ BAK KONTROL ET BAKALIM BELKİ ONDAN ÖTÜRÜDÜR :)
|
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
balataları baglayan yaylar vardır büyük ihtimallen onlarda düşen olmuştur
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |