![]() |
|
160 q.s km'de 550 krş yakıyor normalmi?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pnzerdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 22:34 |
Arkdaşlar bu gun aracımın deposunu fulledim yakıtını ölçtüm 46 km de geri fulledim.26 tl lık yakıt aldı..yakıtın lıtre fıyatı 4.6 tl
Normalmi sizce??
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ustam sen ne yakmışsın öyle. dizel kullanıcısı olarak bence çok çok fazla. ama benzinliye görede fazla gibime geldi km de 565 krş.
Düzenleyen samet2461 - 14 Ocak 2013 Saat 23:20 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende lpg fulledim 130 km sonra tekrar aldım 15 litre aldı. buna ne demeli ? ;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fulleyip bittikten sonra tekrar doldurarak da deniyebilirsin fakat sonuc cok oynamayacaktır en az yine 50 kuruş yakarsın, normal bence.. bende de 1.6 var sehir ici 50 kurus yakıyor..
|
|
![]() |
|
pnzerdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
bana çok fazla geldı 400 krş falan yakar diyordumda 550 falan çok..En iyisi bu yaza bi lpg....
|
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
benim benzinlide 33 kuruş yakıyor, senin bahsettiğin çok fazla. Doğru ölçüm için depoyu fulledikten sonra boşalana kadar bekle km sayacından 1 depo ile ne kadar yol gittiğini görürsün
|
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
profil resmıne göre yorum yapıyorum aracın 106 heralde benımde eskı aracım 106 50 kuruş yakıyordu ölçümde hata yaptıgını varsayarsak düşse düşse 50 kuruşa düşecektir.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |