|
|
ÇOCUK KİLİDİ ARIZASI |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EMİR02
1. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: erkek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ÇOCUK KİLİDİ ARIZASIGönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 20:00 |
|
Değerli arkadaşlar 4-5 ay önce aldığım 2008 model 308'in şoför kapısında bulanan çocuk kilidi devreye girmiyor, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
|
bey02
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
nupel307
1. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 20:01 |
|
Yanılmıyorsam yol bilgisayarından onu aktiflertirmen lazım.
|
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 20:40 |
|
Kapiyi actiginizda goreceginiz sari deligi anahtariniz yardimiyla dondurmeniz gerekli. Saniyorum bunu coktan yaptiniz ancak yine de kapi icerden aciliyor. Bu durumda mekanik bir ariza vardir diye dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 20:52 |
|
şöför kapısında çocuk kilidi oluyomuki?
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 20:54 |
Aha ![]() Sofor kapisini okumamisim ben. Sofor mahalinde cocugun ne isi var ![]() |
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 21:08 |
|
Bence arka camları iptal eden çocuk kilidinden bahsediyor arkadaş
|
|
![]() |
|
ondercan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2013 Saat 12:50 |
|
sol ön kapıdaki camları kumanda eden dügmelerden bahsediyorsun galiba.
dügmeye bastıgında sarı bir lamba yanıyormu.yanıyorsa dügme işlevini görüyordur. birde bastıgında camları kontrol et.camlarda çalışmaz dügmeye bastıgında. |
|
![]() |
|
EMİR02
1. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: erkek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2013 Saat 20:20 |
Evet değerli yorumcu ( bu düğme kapıda oluyor teşekkürler)
|
|
|
bey02
|
|
![]() |
|
pierson
1. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 17:40 |
|
Mrb..kapiyi pas sökücü ile temizledim..yani biraz ses geliyordu..ben de kapinin menteselerine iyice pas sökücü siktim..simdi kapinin baglanti yerinden ses geliyor..biraz gevşemiş sanki..onu nasil sikabilirim..ortasındaki baglanti yeri..üstte ki ve alttaki değil..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||