![]() |
|
Vites Yükseldi ''2'' |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 10:35 |
|
400.Mesajımla beraber 2.vitese geçmiş bulunuyorum kısmet 3 4 ve 5 lere :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4000 devirde vites değiştirten bi site
![]() ![]() 400x10 rpm :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
walla ben dip gaz basıyorum ama sekromenç de mi sorun var bilmiyorum geçmiyor 2 ye :)
Hayırlı Olsun.. :D |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Benzinli arkadaşlar için problem olmazda biz Dizeller için yüksek devirde vites atmak pek faydalı değil :)
|
||
![]() |
||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|
hayırlı olsun
|
||
2004 307 1.4HDI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Saolun arkadaşlar teşekkür ederim :))
|
||
|
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
hayırlısı olsun :)
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
hayırlı olsun
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
hayırlı olsun
![]() |
||
![]() |
||
|
Herkese çok teşekkür ederim 3.vites için devir yükseltmeye başladım yakında yanındayım salih abi ama sen 4 e takarsın ozamana kadar :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
aynen abi kısmet :) |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |