![]() |
|
306 röle yerlerleri Yardım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selimc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 01:09 |
Merhabalar
Arabamın rezistans tusuna basınca röle sesi gelip basılı kalmaması sonucu sigorta kutusunu actım. Röle tusuna elim basılı tutunca calısıyor fakat bırakınca gidiyor otomatik ısınınca kendi atmıyordu.Tusu değiştirdik birsey değişmedi. Bende röledendir diyip sigorta kutusunu actım. Sigorta kutusunda bana bütün röleler yanlış bağlanmış geldi .Rezizstans yuvası kırmızı olan orda 5 giriş varken 4 girişli yeşil röle takılıydı. Yeşil olan boştaki girişte 5 bacaklı sarı röle takılıydı ama yeşil giriş 4 girişli . Ve sarı girişte 5 bacaklı siyah röle var ama mantıken sarı girişliye sarı röle yeşil girişliye yeşil röle takılması gerekmiyormu öyle denedim. Bu seferde siyah röleyi rezistans kısmına takmak zorunda kaldım en sonda bi o kalınca bu sefer rezistans sürekli acık kaldı araba calıstırır calıstırmaz. Bir yol gösterin arkadaslar bu rölelerin gercek yeri neresi. Simdiden tesekkürler. Arac 94 model 306 xr ![]() ![]() |
|
![]() |
|
selimc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar aranızda bilen yokmu 306 sı olan arkadaslar röle yerlerini söyleyebilirmi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Soyledigin dogrudur. Yani renklerin uyusmasi gerekiyor. En guzeli rezistans icin olan kisma yine o renkte bir role almak.
|
|
![]() |
|
sağolun teşekkürler peki kırmızı rölenin değerlerini bilen varmı ona göre alıyım parcacıdan |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |