![]() |
|
Kilit sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gamyas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: ağrı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 22:48 |
Konu başlıkları vardı ama benim içeriğimle farklı olduğu için yeni bir konu açmak istedim :S
Ağrı-istanbul arası bir yolculağu çıkacam geri döünüşüde var.. Benim aracın yolcu kapısı kilitlenmiyor. Bilgisayar ekranında kapı açıldığında gösteriyor açık olduğunu veya açık kaldığında tepedeki lamba yanım sönüyor. ama arabayı ne zaman kilitlesem sadece ön yolcu kapısı kilitlenmiyor diğer bütün kapılar kilitleniyor ve ben kumandadan kapıları açma düğmesine hiç basmadan ön yolcu kapısını direk açabiliyorum ve açınca bütün kapılar otomatik açılıyor. Kumandaya basmadan. Acaba sorun neden kaynaklı olabilir? Kapı kilidim bozulmuşmudur:( uzun bi yol ve ne zaman kapıları kilitleyip eve çıksam gözüm hep arkada kalıyor acaba kapıyı açarlarmı diye lütfen yardım edin benim elimden gelen bişi varsa kendim yapabilirim
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapı içindeki soketi çıkar temizle tekrar tak ben öyle yaptım düzeldi.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
gamyas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: ağrı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Umarım ondandır teşekkürler
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
ama ordaki sensör arızalıysa masraf 200tl olur sanırım
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
ama ordaki sensör arzalı olsa ekranda kapının açık olduğu uyarısını yine verirmi? ben vermez diye düşünmüştüm sensör arzalı olsa sanırım ekrana hiç bir uyarı gitmez yada tek bi uyarı verir ya sürekli açık gösterir yada hiç göstermez mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |