![]() |
|
2006 307 hdi premium ne kadar eder |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ramcom ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 22:11 |
slm arkadaşlar hepinize hayırlı forumlar.aşağıda linkini verdiğim aracı almayı düşünüyorum.ederi nedir sizce 22 000 vereyim mi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-full-kaza-yok-boya-yok-106968124/detay/ |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla fiyat ultra uygun :) hiç ama hiç kaçırmayın derim.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Premium hakkında Bilgim Yok Ama Araç Genel olarak Temiz Gözüküyor 22 Verilir RAHAT .
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dediği gibi boyasız ise 22bin çok iyi fiyat. 23 bile verilir.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
fiyat çok iyi ya biz alırken dek gelmiyor böle aletler
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
ramcom ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
arkadaşlar tam sekiz aydır araba arıyorum aracımı sekiz ay önce 16500 tl ye sattım.megane 1 rxt 2000 modeldi 4 parça boyası vardı çamurluk ve kapıda şimdi aynı araçlara 19-20 yazıyorlar.
aracın sahibiyle görüştüm kaza yok boya yok dedi al aracı istediğin ustana yetkili servise götür göster benim dediğim gibiyse 22 500 anlaşırız dedi gitsem aracı görsem 22 000 e bırakacak gibi ama arkadaşlar benim bi korkum var aracı 22 000 e alsam 6 ay sonra satmam gerekirse 21000 e falan satabilirmiyim. aracın kasko değeri 26 300 tl dod danal expertizde 23000-26000 arası expertiz çıkıyo |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |