![]() |
|
Dikiz aynaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 16:23 |
Arkadaşlar peugeot 306 xr platinum 2001 model aracımın dikiz aynaları kırık elektirikli ve manuel olarak varmış sizce hangisini almalıyım. Ve nereden almalıyım istanbul'da oturuyorum internet sitesi adreside olabilir. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam elektrikli ayna takabilmeniz için aracınızın altyapısı olması lazım, tesisat ve ayna kumanda düğmesi yoksa elektrikli ayna bi işe yaramaz.
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
benim de sol ayna kırıktı nette baya bi araştırdım orjınalı 80tl manuel yan sanayı buldum
ama orjınalinden hiç farkı yok 35 tl
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman elektirikli almak boşuna orijinal hali zaten elektirikli değilmi bunların ben bakmadım tam olarak elektirkiçiye bir sormak gerek.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Elektrikli değilse aynaların iç tarafında (araç içinde) ayarlamak için küçük kollar vardır. Elektrikli ise cam açma düğmelerinin yanında aynaları yönlerdirmek için küçük bi joystik vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Ben akşam bakarım bir onblara gerek yoksa manuel alırım ben orijinalliği bozulmasın diye elektirikli alacaktım ama tahminim benimki manuel çünkü öyle bir joistik yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Teşekkürler o yok bende yani sadece camlar için 2 tuş var.Demekki benimki manuel gerçi daha iyi manuel olanları daha ucuz.Bir sağ birde sol dikiz aynası manuel araştırıp almam gerek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |