![]() |
|
kaloriferden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 09:31 |
arkadaşlar kaloriferi çalıştırınca cırcır böceği misali ötüy6o birde bu gün kaloriferi çalıştırınca kokulu bir üfleme yaptı.nedeni ne olabilir teşekkürler...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalorifer motorunun fircalari zamanla eskiyor. Eskidigi zaman bu tarz ses yapabiliyor. Eger sorun gercekten bu fircalardan ise bilmiyorum sadece fircalari degistirebiliyorlar mi. Genellikle tum motorun degistirildigini biliyorum.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende de var aynı ses özellikle soğukta çok daha fazla, broadwaydan alışkın olduğum için takmıyorum.
|
|
![]() |
|
206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
aynı ses bendede var ama özellikle kalkıştaki titreme esnasında yapıyor gıcık oluyorum ön göğüse girişcem bi gün
![]() |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
arkadaşlar bende de var aynısı özellikle 2. kademeye alınca ses coğalıyor eşim ilk duydugunda korktu eyvah araba patlıyor dedi
bu sorunu çözen arkadaş varsa resimleriyle paylaşsa iyi olur bizde girişiriz.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
streetglow87_26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende aynı sorunu yaşıyorum 2.kademe de çok az ama 3 ve 4. kademede araba kendini parçalayacak diye korkuyorum.
|
|
2006 Model 307 1.6 HDI Comfort
|
|
![]() |
|
beyobali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Bende böyle bir ses yok ancak djital klima yukarı ve aşağı hava akımını yönlendirmiyor. Nasıl çözeriz acaba
|
|
beş dakika ara
|
|
![]() |
|
streetglow87_26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acaba kimse çözemedi mi bu sorunu
|
|
2006 Model 307 1.6 HDI Comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |