![]() |
|
aklıma gelen bi fikir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 00:54 |
|
arkadaşlar yakınlarda bebeğim olucak konya soğuk bi yer ve aracı çalıştırdığımda 15 dk sonra ancak kaloriferden verim almaya başlıyorum ki tam net cevabı 30 dk sonra alabiliyorum..dioyorum ki şahin doğanın kaloriferi çok iyi para değişikliği yapsam nasıl olur? olurmu daha doğrusu bebeği üşütmemek lazım..o yuzden ya araca veda yada çözüme bakmak lazım
Düzenleyen GiTaRRa - 12 Ocak 2013 Saat 00:55 |
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Allah analı babalı büyütsün hemşerim..
kaloriferle pek alakalı değil. şahin doğanın motoru hemen ısınıyo. hatta 30 dkda hararet bile yapalibil durduğu yerde.. sadece kolorifer radyotörü yada fan ile olacak iş değil komple motoru takman lazım:))
Düzenleyen _semihk_ - 12 Ocak 2013 Saat 01:04 |
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
|
allah razı olsun
saol araç sizin ordan alındı 106 afyondan gelme yani..kompresor felan die düşündüm ben ya ne bilim bişeyler yapılabilirmi die aklımdan geçti ancak motoruda değiştirmem ya :)
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
sizin ora deyince yanlış anlaşılmasın öğrenciyim afyonda.. aslen konyalıyım bende soğuğunuda bilirim :)
![]() nette bi ara çakmaklıkla çalışan böyle bişey görmüştüm fiyatıda uygundu. böyle bişey işini görürse bi araştır derim
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Allah analı babalı büyütsün... Semih Hocam alet enteresanmış...
|
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
|
hee öylemi :) pardon ya bi an afyon sandım :)
gallardo teşekkğr ederim yaniçözüm varmıdır arkadaşlar hemen sıcak alabilmek gibi
|
||
Peugeot 106 XR..
||
![]() |
||
|
alet entresan yaa.. ister cama verip buğu çözüyo ister içeri veriyo havayı :)
bizim bi dolmuş vvar onda piknik tüpüyle lüks kullanıyoruz ama arabada olmazki nereye koyucan :S
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Hocam işin ehli ve aracınızı tanıyan arkadaşlar gün içerisinde cevaplar sorunuzu... Bilmeden fikir beyan etmeyelim yanlış olur... ![]()
Dolmuşa home split klima takan var hocam... Lüks pratik olmuş sizin :)
Düzenleyen Gallardo - 12 Ocak 2013 Saat 01:54 |
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
|
home split o iş pahalıya kaçar biraz:)) aslında maliyeti fazla olmasa her araca vebosto şart. hem okonomik hemde şömine önünde uyuyo havası veriyo valla. hem montajı senin amblemlerden daha kolay olur semih bey kardeşim..
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam motor ısınmadan kalorifer ısıtmaz onun için kaloriferi değiştirmenin bi faydası olmaz, bende aynı şeyleri düşündüm ama tek çözüm hanımdan 15-20 dakika önce çıkacaksın evden mahallede 2-3 tur atacaksın, araç hazır olunca hanımı arayacaksın öyle inecek :) Allah hayırlısıyla sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin.
|
||
![]() |
||
|
Allah razı olsun arkadaşlar Allah isteyipte olmayanada nasip Etsin bu dünyada ne krank ne piston ne chip nede modifikasyon yaptığım ve Allah'ın bana verdiği rn büyük nimet bi evladımın olucak olmasıdır. Allah herkeze nasip etsin..
|
||
Peugeot 106 XR..
||
![]() |
||
|
Saol Salih abi napalım artık uğraşmıcam zorlamanında faydası yok.serco senin fikriyat daha iyi ilkel ve doğal:)
|
||
Peugeot 106 XR..
||
![]() |
||
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
|
bizde aynı şeyi yapıyoruz.. Ben önceden çıkıp 2 tur atıyorum, hanımda bu arada çocuğu hazırlıyor.. Araç ısınıncada onları alıp yolumuza gidiyoruz ..
|
||
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Allah analı babalı büyütsün hocam
![]() Serkan Hocam, 2-3 tur atmak yerine olduğu yerde vites boşken ara ara devir yükselterek yapsak araca bir zararı olur mu?
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Yok hocam zararı olmaz, araç genelde binanın kapısına uzak oluyo, hem ısınsın diye hemde yakına geleyim diye turluyorum ben, gerçi artık onuda yapmıyorum direk inip biniyoz büyüdü artık bizim sıpa :) |
||
![]() |
||
|
Olay anlaşıldı erken çık çok çalış para kazan LPG benzin al dakikalarca aşağıda ısıt aracı oo çok işim var arkadaşlar:) ama dünyanın en güzel duygusu. Napalım üşemesinde erkenden çıkıcaz serco senin yavru kaç yaşında hani büyüdü diosun ya ona göre uğraşayım zamanını bileyim :)
|
||
Peugeot 106 XR..
||
![]() |
||
|
3 yaş 3 ay hocam, hastane bizim eve tam 200 mt, hanım hastanede çalışıyo diye en yakın evi tuttuk, bizim ufaklık kasımda doğdu, o 200 mt'de üşümesin diye ben mahallede 3-4 km dolaşıyodum araba ısıtmak için. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |