Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aklıma gelen bi fikir?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26618
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 06:55
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: aklıma gelen bi fikir?
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Konu: aklıma gelen bi fikir?
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 00:54
arkadaşlar yakınlarda bebeğim olucak konya soğuk bi yer ve aracı çalıştırdığımda 15 dk sonra ancak kaloriferden verim almaya başlıyorum ki tam net cevabı 30 dk sonra alabiliyorum..dioyorum ki şahin doğanın kaloriferi çok iyi para değişikliği yapsam nasıl olur? olurmu daha doğrusu bebeği üşütmemek lazım..o yuzden ya araca veda yada çözüme bakmak lazım

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Cevaplar:
Mesajı Yazan: _semihk_
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 01:03
Allah analı babalı büyütsün hemşerim..
kaloriferle pek alakalı değil. şahin doğanın motoru hemen ısınıyo. hatta 30 dkda hararet bile yapalibil durduğu yerde.. sadece kolorifer radyotörü yada fan ile olacak iş değil komple motoru takman lazım:))

-------------
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 01:06
allah razı olsun 
saol  araç sizin ordan alındı 106 afyondan gelme yani..kompresor felan die düşündüm ben ya ne bilim bişeyler yapılabilirmi die aklımdan geçti ancak motoruda değiştirmem ya :)

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 01:37
sizin ora deyince yanlış anlaşılmasın öğrenciyim afyonda.. aslen konyalıyım bende soğuğunuda bilirim :)
http://img233.imageshack.us/img233/4646/fangn0.jpg
nette bi ara çakmaklıkla çalışan böyle bişey görmüştüm fiyatıda uygundu. böyle bişey işini görürse bi araştır derim

-------------
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver

Mesajı Yazan: Semih ÇAVDAR
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 01:42
Allah analı babalı büyütsün... Semih Hocam alet enteresanmış... 

-------------
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros...

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 01:45
hee öylemi :) pardon ya bi an afyon sandım :)
gallardo teşekkğr ederim yaniçözüm varmıdır arkadaşlar hemen sıcak alabilmek gibi

-------------
      Peugeot 106 XR..
          KONYA

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 01:48
alet entresan yaa.. ister cama verip buğu çözüyo ister içeri veriyo havayı :)
bizim bi dolmuş vvar onda  piknik tüpüyle lüks kullanıyoruz ama arabada olmazki nereye koyucan :S

-------------
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver

Mesajı Yazan: Semih ÇAVDAR
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 01:52
Orjinalini yazan: GiTaRRa GiTaRRa Yazdı:

hee öylemi :) pardon ya bi an afyon sandım :)
gallardo teşekkğr ederim yaniçözüm varmıdır arkadaşlar hemen sıcak alabilmek gibi

Hocam işin ehli ve aracınızı tanıyan arkadaşlar gün içerisinde cevaplar sorunuzu... Bilmeden fikir beyan etmeyelim yanlış olur... Beer

Orjinalini yazan: _semihk_ _semihk_ Yazdı:

alet entresan yaa.. ister cama verip buğu çözüyo ister içeri veriyo havayı :)
bizim bi dolmuş vvar onda  piknik tüpüyle lüks kullanıyoruz ama arabada olmazki nereye koyucan :S

Dolmuşa home split klima takan var hocam... Lüks pratik olmuş sizin :)

-------------
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros...

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 02:01
home split o iş pahalıya kaçar biraz:)) aslında maliyeti fazla olmasa her araca vebosto şart. hem okonomik hemde şömine önünde uyuyo havası veriyo valla. hem montajı senin amblemlerden daha kolay olur semih bey kardeşim..

-------------
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 10:34
Hocam motor ısınmadan kalorifer ısıtmaz onun için kaloriferi değiştirmenin bi faydası olmaz, bende aynı şeyleri düşündüm ama tek çözüm hanımdan 15-20 dakika önce çıkacaksın evden mahallede 2-3 tur atacaksın, araç hazır olunca hanımı arayacaksın öyle inecek :) Allah hayırlısıyla sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin.

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 11:47
Allah razı olsun arkadaşlar Allah isteyipte olmayanada nasip Etsin bu dünyada ne krank ne piston ne chip nede modifikasyon yaptığım ve Allah'ın bana verdiği rn büyük nimet bi evladımın olucak olmasıdır. Allah herkeze nasip etsin..

-------------
      Peugeot 106 XR..
          KONYA

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 11:49
Saol Salih abi napalım artık uğraşmıcam zorlamanında faydası yok.serco senin fikriyat daha iyi ilkel ve doğal:)

-------------
      Peugeot 106 XR..
          KONYA

Mesajı Yazan: foresteng.
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 13:05
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

Hocam motor ısınmadan kalorifer ısıtmaz onun için kaloriferi değiştirmenin bi faydası olmaz, bende aynı şeyleri düşündüm ama tek çözüm hanımdan 15-20 dakika önce çıkacaksın evden mahallede 2-3 tur atacaksın, araç hazır olunca hanımı arayacaksın öyle inecek :) Allah hayırlısıyla sağ salim dünyaya gelmeyi nasip etsin.
bizde aynı şeyi yapıyoruz.. Ben önceden çıkıp 2 tur atıyorum, hanımda bu arada çocuğu hazırlıyor.. Araç ısınıncada onları alıp yolumuza gidiyoruz ..

-------------
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara

Mesajı Yazan: tellotello
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 13:11
Allah analı babalı büyütsün hocam Smile

Serkan Hocam, 2-3 tur atmak yerine olduğu yerde vites boşken ara ara devir yükselterek yapsak araca bir zararı olur mu?

-------------
2005 307 1.4 HDI XR 70bg

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 13:16
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Allah analı babalı büyütsün hocam Smile

Serkan Hocam, 2-3 tur atmak yerine olduğu yerde vites boşken ara ara devir yükselterek yapsak araca bir zararı olur mu?

Yok hocam zararı olmaz, araç genelde binanın kapısına uzak oluyo, hem ısınsın diye hemde yakına geleyim diye turluyorum ben, gerçi artık onuda yapmıyorum direk inip biniyoz büyüdü artık bizim sıpa :)

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 16:45
Olay anlaşıldı erken çık çok çalış para kazan LPG benzin al dakikalarca aşağıda ısıt aracı oo çok işim var arkadaşlar:) ama dünyanın en güzel duygusu. Napalım üşemesinde erkenden çıkıcaz serco senin yavru kaç yaşında hani büyüdü diosun ya ona göre uğraşayım zamanını bileyim :)

-------------
      Peugeot 106 XR..
          KONYA

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2013 Saat 17:32
Orjinalini yazan: GiTaRRa GiTaRRa Yazdı:

Olay anlaşıldı erken çık çok çalış para kazan LPG benzin al dakikalarca aşağıda ısıt aracı oo çok işim var arkadaşlar:) ama dünyanın en güzel duygusu. Napalım üşemesinde erkenden çıkıcaz serco senin yavru kaç yaşında hani büyüdü diosun ya ona göre uğraşayım zamanını bileyim :)

3 yaş 3 ay hocam, hastane bizim eve tam 200 mt, hanım hastanede çalışıyo diye en yakın evi tuttuk, bizim ufaklık kasımda doğdu, o 200 mt'de üşümesin diye ben mahallede 3-4 km dolaşıyodum araba ısıtmak için.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net