![]() |
|
307 XT OTOMATİK LPGYE GEÇİNCE STOP EDİYOR.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2013 Saat 14:20 |
Arkadaşlar herkese merhaba..aracım sıralı sistem tüplü 307 1,6 XT normal zamanlarda hiç bir problem olmadan çalıştırıp tüpe geçtikten sonra yoluma devam ederken,kış döneminde arabamı çalıştırıyorum tüpe geçtikten sonra gaza batığım anda devir düşüyor tekliyor.tekrardan çalıştırıp hafif hafif gaza dokunarak ilerledikten sonra normale dönüyor.bunun sebebi sizce lpg sistemindemi yoksa başka sıkıntısımı var? yardımcı olursanız sevinirim. saygılar :))
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam gaz kelebegını temızletın ve tupun fıltresını degıstırın, lpg enjektorlerını temızletın;) ondan sonra sorun kalcagını zannetmıyorum
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
başka sıkıntısı yoktur umarım :) hocam çok teşekkür ederim aynen uygulamaya geçecem :) |
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
Resd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Bende Arabamı İlk Aldığım zamanlarda rolantide lpg ye geçince direk stop ediyordu. LPG enjektör kablolarının yerlerini değiştirdiler düzeldi ondan bu seferde lpg ye geçtikten sonra silkelemeye başladı bilgisayara bağlayıp lpg geçiş ısısını yükselttiler sorun düzeldi. Belki yardımı olur.
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
bende de sıralı var atker son 6 ay dır aynı yerden gaz alıyordum. bigün fulledim araba benzinde calışyor gaza gecince stop ediyordu atiker bayine gittim bilgisayara taktılar enjektörler tıkanmış depo yarıya kadar çamur dolu aldığın gaz çok pis dedi depoyu enjektörleri değiştirdim 400tl dedi 350ye bağladık velasıl.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
aynı sıkıntı benim aracımda da başladı.lpgye geçtikten sonra gaz verip devri 3000-4000 e kadar çıkarmazsam stop ediyor. bi süre gaz verince sorun kalmıyor.gaz kelebeğini temizlettim çözülmedi. siz çözebildiniz mi sorunu?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |