![]() |
|
Arka taraftan gelen tak tuk sesler. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2013 Saat 00:24 |
|
Merhaba arkadaşlar arabamdaki rahatsız eden bir sorunu sizle paylaşıcam.
Arabamın arka koltuğuna 2 kişi binince yolda giderken tümseklere girince sesler geliyo ustaya gösterdim yayların kesilmiş olduğunu söylüyor ön ve arka yayların değişmesi gerekiyomuş sizce bir sorun yaparmı benim için veya kaça patlar bana
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracın markası ne ? eğer 206 ise arkalarda yay değil torsiyon olur ve sorun torsiyondaysa tuzlu fiyat olabilir.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
benimde daha önce çukura girince bi lokurtu geliyodu arkadan. ustaya gösterdim arka amortisorlerin lastikleri gitmiş dedi. değiştirdik ses yapmadı. belki seninkide öle bişeydir.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Yaylar kesıldıyse zaten sızde farkında olursunuz aracınız dıger aynı modellere oranlar daha dusuktur yukseklık,bununlar beraber yaylar kesık oldugundan vurma yapar kanımca basıma geldı ve kesık yaylardan yıne kendı tercıhınızdır fakat sahsı dusuncem kurtulun onlardan cunku yolda can guvenlıgı tarafından eksılerı asırıdır.Forumda bu kesılmıs yayları arastırısanız,bırcok yorumlar tartısmalar mevcuttur.Kımısını gore sorun yoktur kesık yaylarda kımısınde memnun degıldır guven vermez.Bu arada yay konusunda da kımseyle tartısmaya gırmek ıstemem
![]() |
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
walla benden de geliyor ama arkaya 2 kişi oturunca ses yok boş olunca ses var. bende takozlardan şüpheliyim..
ayrıca fatih benim filtre nerde
![]() |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
sen bızı arama hal hatır sorma ırtıbatı kopar fıltre ıste bırde
![]() ![]() |
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
|
Yorumlar için tek tek teşekkür ediyorum hepinize. Orjinal yay maliyeti ne olur bana 2 ön 2 arka için.
|
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
kardeşim aracın 206ysa bi yanlışlık var. arkalarda yay olmaz 206ların
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
206 1.4 HDi xline modeli hocam pek bilgim yok ondan burda soruyom size. Aracın sağdan soldan resimlerini atarım
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
206 arkalarda yay olmaz torsiyon olur, önlerde yay vardır. Takırtı bende de var, usta torsiyonun sorunlu ama hayati bi sıkıntı vermez şimdilik durumun yoksa sese kulağını tıka idare et, yok yapalım dersen 500 civarında bi maliyeti olur sana demişti işçilikle bereaber torsiyon takımını yenileyeceğini söylemişti yanılmyorsam. |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
mutlaka gelen sesler torsiyondandır.
masrafı 250-350 tavsiyem tornacıyı kendin bul pazarlık yap 100tl ye yapanda var 250tl ye yapanda var.
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
|
Yaptırmasam ne gibi zararı olur ?
|
||
![]() |
||
ufuk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|
Merhaba Arkadaşlar, bir yıldır aracım arka tarafından taktuk sesler geliyor ve aşırı sallanma yapıyordu ve bu sorunu geçen hafta çözdüm, belki yardımı olur diye yazmak istedim, arkadan ses geliyorsa dingil in içerisinde bulunan bilyalardan kaynaklıdır, pego 206 larda çok sık görülen bir arızaymış bu, ben 1 yılı aşkın süre bu şekilde kullandım, son zamanlarda sağ arka tekerlek yalpalamaya başladı, dingil i tornacı indirip yapıyor, ben yaptırdım 300 tl ödedim, şu an sıkıntı yok.
|
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
puglarda bu ses gelmemesi acayip bişey ztn :)) geliyosa hiç korkmayın
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
Arabanın alçaklığı falanda güzel aslında. Sorun olmucaksa varsın ses çıksın :)
|
||
![]() |
||
|
benimkinde 1 yıldır var kardeşimm.. hiç bı sıkıntısını görmedim daha
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
Konuyu bir kez daha güncelleyeyim ustaya gösterdim geçen torsiyonun Bursaya gitmesi gerektiğini en az 500-600tl masraf olacağını söyledi kasislerde acayip ses vuruyo içerden dışardan çok rahatsız ediyor ses bu işin daha ucuz yolu olmazmı 6-7 ay idare edicek şekilde.
|
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Demekki benimle aynı şeyi yaşayan başka biri daha varmış :D şuan kestim sesleri gerçi ama ilk başta boşken ses yapıyodu. iki kişi binsin tık ses kalmıyodu uyuz oluyodum arkaya yük atmayı düşündüm hatta sesleri bulana kadar ![]() |
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence bilya uğultuda yapar. Ayrıca madem idare edecek birşey istiyosun. Arabayı lifte kaldır al eline bi levye torsiyon bağlantılarını yüklenmeden oynat. Gevşeklik yapan belli olur zaten oradaki şeye ne deniyo unuttum ama o zımbırtıları aşındığından ses yapıyo sallıyo. Onları değiştirince hic birşey kalmaz.Onları çıkartmakta senin maharetin biraz artık ![]() |
||
![]() |
||
|
İyi hoş güzel demişinizde :D evimde kendime ait liftim yok artık ustaya götürüp dediklerinizi söyleyeceğim başka çare yok . Ayriyeten cevabınız için teşekkürler.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |