![]() |
|
Lpg'yi Ruhsata İşletme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 18:51 |
Hasanemre kardeşimiz herşeyi açıkça yazmış... 26 Aralık 2012 tarihli yazısı bu yani güncel sayılır... Ben de taktırdım... Projeyi yaptırmadım, muayene den 1 gün önce alacağım bu sebeple...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konusu varmı bilmiyorum araştırma yapmadım bende ama şu lpg yi ruhsata işletme olayını biri tam olarak açıklarsa güzel olucak.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Öncelikle üyelerimi tanıyalım başlığında kendinizi tanıtız.
Sorunuza gelince evet elinizdeki evraklarla lpg'yi ruhsata işletebilirsiniz ama fatura tarihi 1 ayı geçtiği için trafik tescilden ruhsatı çıkarırken gecikme cezası ödersiniz, ceza şuan ne kadar bilmiyorum ama 2 yıl önce 60 TL civarındaydı. |
|
![]() |
|
cemm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Ankara-SİNCAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Merhaba Arkadaşlar ,
Öncelikle baya zamandır aranızdayım fakat üye olma kısmında biraz geç kaldım . Yaklaşık 2 ay önce 2001 model bir 206 ya sahip oldum. Araçta Lpg var ama ruhsata işlenmemiş , muayenemde 2013 12. ayda bitiyor. Montajla alakalı bütün belgeler fatura , proje vs. 03.2012 tarihli ..Bu evraklarla ruhsata işletebilir miyim veya ne yapmam gerekli ? Şimdiden cevaplarınıza teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |