![]() |
|
Buz Çözücü kullanan var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 14:21 |
Merhaba Arkadaşlar,
Ankara'nın tepesinde yaşayan biri olarak bu sabah (son zamanlarda her sabah) aracı çalıştırdıktan sonra tam 16 dk önümü görebilmek için uğraştım. Araç rölantide 16 dk çalıştı
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mahmut hocam,
Bende gece sene set halinde aldim buz cozucu bugu onleyici fln ama bugu onleyici ise yara.adi. autokit di sanirsam mawkasi. Aracin sadece camina silecek suyu dokun kislik baya faysasi oluyor. Diger malzeme de ayni isi goruypr. Yalniz kaportaua uzak tutun mavi oz birakabiliyor. Birde biz cozicu fena sekilde inkjet murekkepi cozuyor ben tikanan kartuslari acmada kullaniyorum |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
En güzel buz çözücü ılık su, şimdi cama dökünce çatlatır diyenler olacak ama kaynar su değil ılık su, sabah even çıkarken kettleda suyu hafif ılıtın 2 lt'lik pet şişeye doldurun camlara dökün hemen çözülür, 14-15 senedir aynı şekilde buzları çözüyorum, ama dediğim gibi ılık su kaynar su değil.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ılık suyu denemedim ona bisi diyemicem fakat arkadasın sorusunu cevaplayım, buzlanma çözücü spreyler camda kesinlikle is goruyor. buzlanma olan yerlere sık, silmene bile gerek yok anında etki ediyor buzdan eser kalmıyor.. ben de set halinde almıstım icinden en yararlısı o olmustu markası autokit ti sanırım..
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
tabi ya tamamen katılıyorum. bende devamlı öle yapıyorum. önce temizleyebildiğim kadarını elle yada çek-çekle temizliyorum sonra ılık suyu döküyorum camlara ve kapı fitillerine ama tabiki ılık. elini dahi yakmıycak sıcaklıkta.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
![]() ![]() ![]() ![]() |
buz çözücü spreyler var
onlardan alıp kullanabilirsiniz.. |
|
![]() |
|
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
benim tavsiyemse bence ılık su falan uğraşmayın benim cam buz tuttuğunda tek yaptığım biraz antfirz beze sürüp camı siliyorum ve cam anında tertemiz en kolay yoludur bu ve cam tertemiz oluo herheangi bir zararıda yok ama cama dökmeden bez üstüne saf antifriz dökmeniz yeterli olacaktır....
|
|
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |