![]() |
|
307'os Problemos ( Kolorifer Işıkları ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 00:27 |
Arkadaşlar merhabalar 307'me nazar girdi. Kalorifer dairesinin ışıkları yanmıyor,sebep ne olabilir ?
Not: Bu gün sis lambası yanmıyordu onun yuvasıyla biraz oynamıştım düzeltmek için. Düzelttimde oradan dolayı olamaz sanıyorum. ![]() Düzenleyen xMEGANx - 10 Ocak 2013 Saat 00:29 |
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde sönmüştü bi ara ampullerini değiştirince sorun düzelmişti.minicik ampulleri var zaten :)
servise götürdüğümde hemen değiştirip sadece ampul parası almışlardı
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
geçmiş olsun lambası patlamıştır bildiğim kadarıyla tek bir lamba bütün hepsini ışıtıyor diye biliyorum ama detaylı bilmiyorum tabikide :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Peki maliyeti ortalama ne kadar tutar ? Birde kendi imkanlarım ile sorunu giderme olanağım varmı ? Teşekkür ederim,iyi akşamlar dilerim.
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Ya dediğim gibi problem ampul ise ben peugeot servisine gittim o anda yardımcı oldular.Yanlış hatırlamıyosam 10tl gibi bi ücret almışlardı.
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
Benim servis 10 sa 100 der. 100 se arabanı bana sat 5 bin tl vereyim üstüne der. Böyle bir servise sahibiz. Haramidere de bir özel servis. Ahhh Mepa ahhh.... MEPA yı çok özlüyorum böyle problemleri ücretsiz yapıyordu :( MEPA'da taaa ikitellide. kendim söksem nereden ulaşabilirim ?
Düzenleyen xMEGANx - 10 Ocak 2013 Saat 01:11 |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
206nınki o kdr kolayki.. seninkide ööledir büyük ihtimal mehmet bey kardeşim
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 de etrafını sökmesi biraz uğraştırıcı. kendinizde yavaşca sökebilirsiniz.
yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 tane ampul var arkasında |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
aynen bende sökmüştüm biraz ugraştırıyor tabii ama ampulleri 1 tl den almıştım 2 tane ampul olması gerek
|
|
![]() |
|
Detaylı bir inceleyim bakayım hassas ise hiç girişmeyeyim. Herkese teşekkür ederimm.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim Salih bey :) Burda olaydınız beraber yapıverirdik,duydumki sizin elleriniz dokunduğu herşeyi bir anda tamir edebiliyormuş doğrumu bu :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |