![]() |
|
308 KOLORİFER SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 00:23 |
Merhaba arkadaslar..2-3 defa oldu fark ettimde aracımdaki kolariferi açıp seviyeyi 4 yada 5 e getirdiğimde üflenen hava arada kesiliyor düzeliyor kesiliyor düzlwiyor..nedne olabilir..saygılar
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gaz ile endeksli olarak mı gelip gidiyor ? Gaza basınca hızlanıyor,kesince çoğalıyor ? Ön camın altında sağ ve solda 2 tane hava alma deliği var petek. Oralar karla kaplı olduğunda yapıyor genelde ;) Temizleyiniz geçer hava alacak şekilde kalsın.
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
sizin araçlarda kalorifer 5 vites mi ya)) aç aç bitmes:p
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim 307 8 Vites
![]() |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
kalorifer fan rezistansında problem olabilir.
|
|
![]() |
|
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
ondan olursa masraf çok olur.
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
leventturksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesim kalirofer rulesinden yapıyor kendi aracım 207 bendede aynı sorun vardı dijital klima onceleri senin arzanın aynısını yapıyordu sonra birden fanı durduramadım devamlı ufledi aracı calıstırı calıstırmaz ugluyordu klima rulesi diye bir parca var gaz pedalının yanından sokuluyor onun ustundeki drencten yapıyor parcanın resmini koyuyorum ben kendim parcayı tamir ettim parcanın ustunde 3 pacaklı drenc var ben degistirdim 5 tl mal oldu bana:) servis 700 800 masraf cıkarır Düzenleyen leventturksoy - 15 Ocak 2013 Saat 15:44 |
|
![]() |
|
iyide bundan oldugundan nasıl emin olacam klimadan anlayan bir usta baksa bilirmi..
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben benimkinde bakarim demistim ama acayip kar yagdi ve araci garajdan cikartamadim. Kusura bakmazsin umarim. |
|
![]() |
|
yok kardes öenmli değil..zaten benim aracta arada bir yapıyor çok sık ve fark edliri değil..polen filitresini değiştirdim berbat olmuştu..üfleme baya hızlandı..ama o üflemnin kesilip devam etmesi sürüyor..bakalım çok kötü olursa servis yolunu tutatrız.
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |