Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aracımı satsam mı sizce?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aracımı satsam mı sizce?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aracımı satsam mı sizce?
    Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 21:50
arkadaşlar ya benim bu arabada nazar var ya da bende bir problem var :) aracımı satsam mı ki? yolda giderken arkadan biri vuracak diye korkar oldum kırmızı ışıkta bekliyorum arkadan gelip vuracak diye gözlerim hep aynada :) satsam ne kadara veririm sizce? arabayı forumu takip edenler az çok biliyor?
Yukarı Dön
KenBlockJR Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KenBlockJR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 21:57
böyle paranoya yaparak araç kullanılmaz. sat gitsin. 

ayrıca aracın nedir bilmiyoruz.
206 Roland Garros 1,6 16V
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 22:12
Abi bence arac degil kendini dinle meditasyon yap. 12 yasimdan beri araba kullaniyorum ama 19 yasima kadar trafikte seri hareketlerde nedenini cozemedigim bir ttitrme oluyordu bacaklarimda. Zamanla kendimi rahatlatarak cozdum. Simdi yanimdakilerin heryeri titriyo :-)
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 22:27
Orjinalini yazan: KenBlockJR KenBlockJR Yazdı:

böyle paranoya yaparak araç kullanılmaz. sat gitsin. 

ayrıca aracın nedir bilmiyoruz.

Ne yaşadığımı nerden biliyorsunuz da böyle konuşuyorsunuz!! Zahmet edip iki dakika forumda gezerseniz nelerin olduğunu, aracın ne olduğunu durumunu ne olduğunu anlarsınız!
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 22:29
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Abi bence arac degil kendini dinle meditasyon yap. 12 yasimdan beri araba kullaniyorum ama 19 yasima kadar trafikte seri hareketlerde nedenini cozemedigim bir ttitrme oluyordu bacaklarimda. Zamanla kendimi rahatlatarak cozdum. Simdi yanimdakilerin heryeri titriyo :-)

Zaten ben rahatım orda bir problem yok (: ama arabanın aynı yerden ikinci hasarı, ikidir üst üste aynı yerden çarptılar, yine ayrı yerden girecekler de araba elimde patlayacak diye korkuyorum :)
Yukarı Dön
falan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı falan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 22:46
ustat olacaği varsa heryerde her araçta olur.. sen sıkıntı yapma kendine, araçtan memnunsan devam et.. araca binerken besmele çek herşeyde bi hayır vardır...
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 22:54
Orjinalini yazan: falan falan Yazdı:

ustat olacaği varsa heryerde her araçta olur.. sen sıkıntı yapma kendine, araçtan memnunsan devam et.. araca binerken besmele çek herşeyde bi hayır vardır...

aracım çok güzel sıkıntım yok, 2006 model, dizel, 65 binde full servis bakımlı 206 yok gibi bir şey, ama var birşey bu arabada :) ikidir arkadan çarpıyorlar, ikisinde de %0 hata, ikisinde de hareketsizken. hiç boyasız aracım iki ayda 2 parçası boya gördü, 
Yukarı Dön
falan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı falan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 23:04
nazar çıkmştır diyelim .. bence bu kadar üstüne düşme.. aracada çok ilgi gösterme şımarmasın :)
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 23:50
geçen yıl ters yoldan gelen bayanın biri gelip çarptı aynı şeyleri bende yaşadım. herşeyde vardır bir hayır ben olsam aracı satmaya kalkmazdım.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 01:17
Abi fordun biri sizin arabanın altına girmişti değilmi ? Egzos falan değişmişti sanırım. Nazara inanmamda kasap sürücülere inanırım :) Dikkatli olmanız yeterli olacaktır.

Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 02:16
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

Abi fordun biri sizin arabanın altına girmişti değilmi ? Egzos falan değişmişti sanırım. Nazara inanmamda kasap sürücülere inanırım :) Dikkatli olmanız yeterli olacaktır.

Aynen (: kocaman mondeo bana vurmuştu, benim iki katım, sonrasında yine arkadan birisi vurdu, artık gözüm aynada gider oldum :)
Yukarı Dön
yigit_bey Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yigit_bey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 08:46
Bazen talihsizlikler, sansızlıklar sizi bulabilir, hepimizin basına zaman zaman geliyordur diye dusunuyorum. Arabayi aldiktan tam 1 gun sonra daha tadını bile cıkaramamısken kırmızı ısıkta dururken arkadan bayan surucunun teki gumletti (tampon esnek oldugu icin bende hasar olmadi bile, ama baya sarsmıstı ben de gitti arka tampon demistim içimden arabadan inmeden once). sebebi yanındaki cocugu birsey sormus ona bakmıs o sırada beni gormemis, bir dalgınlık bir an ihmal kucuk kazalara bazen de daha ciddi ve buyuk kazalara sebep verebiliyor. o gunden sonra yine arkadan vuracaklar diye sizin gibi bende gozler aynada kullanıyordum. ama benim yapabilecegim birsey varmı bu konuda diye de dusunuyorum. sonuc cevap yok. canınızı cok fazla sıkmayin bu konularda, elinizde olan birsey oldugunu dusunmuyorum. basıma gelen olayda benim yapabilecegim hicbirsey yoktu. sizin icin bir dilegim var sadece: bundan sonra umarım kazasız belasız keyif alacaginiz yolculuklarınız olur Thumbs Up
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 09:34
böyle seyler arasıra olabilir, ustuste de gelebilr.. gözünüz aynada bile bekleseni adam çarpar, tam carparken gaza mı basacaksınız ya onunuz doluysa.. ben arabama özen gosteren biriyim gecen yaz cila attırdım parıl parıl parlıodu, arkadası aldım yola cıkacaz yolun kenarında 4luler acık duruyordum arabamın icinde ark para cekiodu bankadan onu bekliodum arkamdaki park etmis olan arac sola dogru yola cıkıyordu güya onu biri sıkıstırmıs da kadın cıkar cıkmaz benim sol camurluktan dalıyor arabaya.. gorunmez kaza iste butun hevesimi kırdı.. üzüldüm.. göz mü desem dedim sans mı anlam veremedim.. kadın da cok üzüldü onun iki kapı boydan cizildi.. takmamak lazım sogumayın aracınızdan maalesef oluyor bunlar ya sizi gayet iyi anlıyorum.
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 11:14
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, bugün yine Goral'a gittim, tampon değişecek, servis resim çekti, beni 1-2 gün sonra arayacak ben gideceğim ve tampon değişecek. Tampon altında ki panel'de çok az darbe almış, onu da düzeltecekler.
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 16:18
Guzel kardesim, bu sabah gittim arabami kardan temizlemeye, acik garajda ayni yerden koymuslar arabaya, simdi nerden bulacam carpani ne kamera var ne goren
Yukarı Dön
yigit_bey Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yigit_bey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 16:24
"herry" henuz bir onceki yorumundan daha 7 saat gecmemisken yeni bir msjla bu kotu haberi paylastigini gorunce sasırdım.  Cok kotu olmus, sanssızlıga bakarmısın Shockedinsana her an hersey olabiliyor dedirtecek cinsten.Wacko
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 16:24
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

Guzel kardesim, bu sabah gittim arabami kardan temizlemeye, acik garajda ayni yerden koymuslar arabaya, simdi nerden bulacam carpani ne kamera var ne goren

Çok geçmiş olsun, kaskon vardır inşallah, ben de aracı park etmiş yürüyordum, 100 metre kadar yürüdüm arkama bir baktım ki :) takur tukur :)

Senin durumun daha kötüymüş :(

Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 17:30
Saolun dostlar, basina bisi gelmesin diye paamiza kiyip garaja koyuyorum hatta en kuytuya koyuyorum arac gecmesin diye, karda manevra yaparken sol arkadan carpip kacmislar, ne kamera var ne bi goren yani cildirdim ya. Allah beterinden korusun hepimizi. Hic yoktan masraf cikti basima, hatta sabah bole bi konuda arkadasa teselli verirken ayni olay tekrarlamasi cok ilginc oldu, lan ruyami bu dejavu mu noluoo lan demedim deil.
Yukarı Dön
cnrars Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 17:32
Tekrar geçmiş olsun, hasar çok var mı?
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 17:46
Saolun arkadaslar, iyi tarafi sadece cizmis, gocuk yok. Fakat biraz boya kalkmis.. Allah buyugunden sakinsin diyelim napalim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Fan beyni nerede son mesaja git 4342 5 FERZETE34
konu icon Hızlanma Problemi son mesaja git 5809 1 Evo301
konu icon Peugeot 206 1.4 xr 2000 model arabam var son mesaja git 872 0 Muhammet Safa07
konu icon BENZİN VE ATEŞLEME ROLESİ son mesaja git 1035 2 Emirhno6
konu icon 1.4 dizel rolanti de klima devrete girip cikma son mesaja git 259 0 heavyburak26
konu icon Bagaj açılmıyor son mesaja git 1750 0 206cc57
konu icon Rifter Gt 2025 tavan lambası son mesaja git 1352 0 Fero13
konu icon 208/207/301 arasinda kaldim son mesaja git 13554 1 aliysnm
konu icon Peugeot 207 Eng Man system Faulty son mesaja git 3485 2 Oğuzhan207
konu icon ENG man system faulty - Hatası (Resimli) son mesaja git 22102 17 Oğuzhan207
konu icon 206 GTI ATEŞLEME PROBLEMİ son mesaja git 2258 0 Emirhno6
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 5486 3 Yunus58
konu icon Pegouet 306 1.8 XR 16 v 1998 son mesaja git 2119 0 Yunus58
konu icon 1.8 XR Usta son mesaja git 8819 1 Yunus58
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 17617 2 SerkanPinar
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 12855 5 407aziz
konu icon Klima yönlendirme son mesaja git 4009 2 Ayhan1126
konu icon 306 rolanti problemi son mesaja git 2967 10 yasarseri
konu icon 206 ya kaput amortisörü nasıl yapılır son mesaja git 25251 6 anaykh
konu icon 301 ekranını 2008e takmak son mesaja git 2313 0 tarhansmt
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 KASıM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Emirhno6 1
Muhammet Safa07 1
Evo301 1
FERZETE34 1
Fero13 1
206cc57 1
heavyburak26 1
Sarı37 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English