![]() |
|
ceza :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 10:23 |
10 Ceza Puanın fazla yazmışlar Dostum... Muhtemelen 30 Ceza Puanı + 182,25 TL olacak..
bu fiyat 2012 olabilir çünkü 2013 de zam geldi |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çorlu böyle kardeşim biliyorsun bi arada Şahinci'lere kafayı takmıslardı geçmiş olsun bu arada ceza puanında düşme olmayacak ben oyle bılıyorum.Birde ceza yazan gözluklu bir polısmıydı hafıf zayıf esmer bir şahıs oçok ugrasıyor genellılede heykelde duruyor hep
|
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
çok teşekkürler...
şimdi ben bu egzosu değitirsem muaynede isterler mi acaba ??
|
|
![]() |
|
mercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Kardeş mahkemeye bir dilekçe ver itiraz et park yasak tabelası varmıydı varsa bile resmini çekmeleri gerekiyor mahkeme kaldırır cezanı bence
|
|
2002 307 XT PREMİUM 1.6 16 VALF 110 BG BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
polislerden bahsetmiş arkadaş :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Aynası eksik ne demek?
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Geçmiş olsun...15 gün içerinde ödeme yaparsanız %25 az verirsiniz...
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
geçmiş olsun
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
geçmiş olsun kötü bir durum :(
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Sürücü ceza puanını 40 mı görüyorum? Yazık olmuş...
Benim kardeşim de gidip arabaya Abarth egzos taktırmış... Gelişine geri yolladım söktürdüm... Gönlü olsun diye de Egzos ucu aldım taktırdım... Şahsi olarak aracımın bağırmasını sevmem... Zevk işidir... Ama ederi 166 TL + 20 Ceza Puanı... İyi düşünün taktırırken... --------------------------- 30/1-b .NOLU TRAFİK SUÇUNUN KONUSU Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak,karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak PARA CEZASI : 166,00 Peşin:124,50 TL CEZA PUANI: 20 --------------------------------------------------- 61/1-b .NOLU TRAFİK SUÇUNUN KONUSU Taşıt yolu üzerinde Park etmenin trafik işaretleri ile yasaklandığı yerlerde park etmek PARA CEZASI : 77,00 Peşin:57,75.YTL CEZA PUANI: 10 -------------------------------------------------- ****10 Ceza Puanın fazla yazmışlar Dostum... Muhtemelen 30 Ceza Puanı + 182,25 TL olacak...
Düzenleyen Gallardo - 09 Ocak 2013 Saat 16:07 |
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Çok geçmiş olsun eksozlara dokunan eller kırılsın :(
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun hocam, anlamadığım 3 gün içinde egzozun değiştiğini nasıl anlayacaklar, değiştirip tekrar gidip cezayımı değiştirteceksiniz.
|
|
![]() |
|
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
geçmiş olsun taner abi
|
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Merhaba arkadaşlar
az önce yol üzerinde bi yere park ettiğim için aynası eksik arkadaslar ceza yazdılar egzozu görüncede çalıştır bakalım arabayı dediler çalıştırdım. Tamam kapatabilirsin dediler sonuç itibari ile hem egzozdan hemde parktan kitlediler. 3 gün içerisinde egzosu değiştirirsen cezan düşer dediler. O anda sormayı unuttum aacaba puan mı düşer miktar mı düşer ? ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |