![]() |
|
Egzos Emisyon ölçümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 13:13 |
Merhabalar
Yaklaşık 1hafta önce bursada egzos emisyon pulu için ölçüm yaptırdım testi geçemedim sorunun katalizör hakkında oldugunu söyledi ve 500 tl dedi.piyasada 250-300 tl ye katalizörler var onlardan taktırma geçemessin tekrardan ugraştırsın dedi ölçüm yapan kişi.Egzoscuya gittim 250 tl ye var degiştiririz bişey olmaz dedi.Ne yapsam bilemedim 250-300 tl verip muayene geçememek kötu 500 tl de bi katalizör çok bence ceza yersem 800tl ne yapmam gerek sizce :) Peugeot 106 XS |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egzosdan bı turlu gecersın vs.. dıye tahmın edıyorum pul verırler tahmınımce ugrasırsan :) fakat muayenede garantı kalma ıhtımalın yuksek.kat gercekten fıyatları dedıgın gıbı.Ama tanıdık bırılerınden egzoscudan anlas muayeneden sonra gıt tekrar soktur.ama eger ben aracımda kat olsun dıyorsun ayrı.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
katalizörü iptal ettirirsek ne olur egzoscu şeyde dedi son susturucuda gidik dedi.ben arabayı aldıgımdam beri masraf çıkartıyor bu durumdan hiç mutlu degilim acaba hep böylemi olcak :)
daha yeni direksiyon hidroligiyle alakalı sıkıntı var hidrolik kaçırıyordu 300tl sıkışmış bursada peugeot ustası varmıdır bildiginiz saglam |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |