![]() |
|
Egzos Emisyon ölçümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 13:13 |
Merhabalar
Yaklaşık 1hafta önce bursada egzos emisyon pulu için ölçüm yaptırdım testi geçemedim sorunun katalizör hakkında oldugunu söyledi ve 500 tl dedi.piyasada 250-300 tl ye katalizörler var onlardan taktırma geçemessin tekrardan ugraştırsın dedi ölçüm yapan kişi.Egzoscuya gittim 250 tl ye var degiştiririz bişey olmaz dedi.Ne yapsam bilemedim 250-300 tl verip muayene geçememek kötu 500 tl de bi katalizör çok bence ceza yersem 800tl ne yapmam gerek sizce :) Peugeot 106 XS |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egzosdan bı turlu gecersın vs.. dıye tahmın edıyorum pul verırler tahmınımce ugrasırsan :) fakat muayenede garantı kalma ıhtımalın yuksek.kat gercekten fıyatları dedıgın gıbı.Ama tanıdık bırılerınden egzoscudan anlas muayeneden sonra gıt tekrar soktur.ama eger ben aracımda kat olsun dıyorsun ayrı.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
katalizörü iptal ettirirsek ne olur egzoscu şeyde dedi son susturucuda gidik dedi.ben arabayı aldıgımdam beri masraf çıkartıyor bu durumdan hiç mutlu degilim acaba hep böylemi olcak :)
daha yeni direksiyon hidroligiyle alakalı sıkıntı var hidrolik kaçırıyordu 300tl sıkışmış bursada peugeot ustası varmıdır bildiginiz saglam |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |