![]() |
|
antifiriz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 17:42 |
merhaba bugün işten cıktım eve geldim herşey normaldi fakat arabamı park ettim el freni donmuş az bişey cekip bırakıyım dedim ama çektim ve bırakmadı el freni acılsın dıye biraz arabayı zorladım karın üstünde kimi yerde patinaj çktiğimde oldu o aradada sağ farın arkasındaki antifiriz koyduğumuz bidona giriş ve çıkış yapan hortumlardan üste olanı cıkmış ve antifiriz boşalmaya baslamış 50 metre sonra hem pcde yazdı hemde kaputun altından buhar yükseldi hararette 90 ila 95 arasına yükseldi evden 1.5 litre su ilave ettim bidona ve bidon doldu antifirizi yaklasık 1 ay önce değiştirmiştim yarın antifirizi tamamen bastan değiştirecem ama bu şekilde bi sıkıntı olurmu olmazmı el frenide hala 1 diş tutuyo sanki arabayı zorluyo ayagımı gazdan cekıp boşa alınca yavaşlıyo çok moralım bozuldu benim hatam yüzünden sıkıntıya yol actım sinirlendim araba 307 dizel yorumlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam en yakın petrol istasyonuna gidin ölçtürün antirizi, gerekirse eklettirin, riske girmeye hiç gerek yok. El frenini hep çekerim -7 -8'leri gördü araç bugüne kadar hiç donmadı
Düzenleyen Serco05 - 08 Ocak 2013 Saat 17:53 |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bizim burda geçeleri -12 yi gördü geçen bu ara gecelerde çok soğuk ama ayaz ve ruzgar çok fazla hemen donuyo ama 2 sanıye ıcınde çektim indirdim ama genede bırakmadı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
guncel
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Hocam daha önceki antifriz oranı neydi biliyor musunuz? Eğer daha önceden antifriz miktarı yeteri kadar ise koyduğunuz miktarın bir sıkıntısı olmaz. Sabahta çalıştırmadan kontrol edersiniz kaputu açıp iyice ondan sonra marş basarsınız. Eğer çok sıkıntı ediyorsanız Serco hocamın dediği gibi petrollerde bile kontrol edilebiliyor. El freni için, bizim burada da geceleri çok soğuk olduğu oluyor (İlker) ama şimdilik donma olmadı hiç. Isındıktan bir süre sonra kendi kendine bırakacaktır. Çok geçmiş olsun.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
sağol hocam allah kimseye göstermesin en son 1.5 ay oldu yaklasık tamamen antıfırız değişti yenilendi kırmızı koyuldu ama ölçüm yapılmadı yarın ilk iş ölçtürecem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
rabayı viteste bırakıyorum el freni cekmemek için ama tekrar arabaya bindiğimde fren taş gibi çok sert oluyo neden boyle bılgısı olan varmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |