![]() |
|
Anadolu yakasinda kime yay taktirilir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gurhangst ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: istnabul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhangst
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 00:54 |
Herkese iyi sohbetler arkadaslar elimde yaylarim var taktirmak istiyorum anadolu yakasinda kime taktiririm bilgisi olan paylasirsa sevinirim birde fiyatlar ortalama ne oluyor on yaylar degisicdk arkada ona gore ayarlanacak
Saygilar Gurhan toptas |
|
Gürhan Yüksel TOPTAŞ
|
|
![]() |
|
gurhangst ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: istnabul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhangst
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim ezellefe ilgin icin
|
|
Gürhan Yüksel TOPTAŞ
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kartal sanayıde taktırmıstım.adını tam hatırlayamıyorum ama amortısorcu murattı.o işi ozel servıse veya mekanıkcıye gıtme.bes altı yere sordum hep yuz tl dedıler.amortısorcu 60 tl'ye hallettı yırmı dakıkada.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |