![]() |
|
ESP Ne İşe Yarar? İçerde |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 Saat 23:14 |
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu nedir ya adam dehşet kurtarmış
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
esp bu anladık tamamda suç kimde kestiremedım valla abi :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Esp olmasa gözünü kimbilir nerde açardı, araba resmen asfalta yapışmış. |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
esp benım oncekı arabamda vardı şimdiki 307 de yok kiç korkmadan her yola gidebiliyodum hiç hıssetmeden hemen topluyodu araba super bısey devırmek takla atmak cok zor
|
|
![]() |
|
Suç kimde tarşılır siyah mercedes veya önünde başka araç varsa yeşilde bekliyo gibiler ama yolda sola dönüş olduğunu gösteren ok var ama sola kırmızı ışıkta görünmüyor. Dayıda kaptırmış geliyor, kayıt yapan araçta sağa doğru geçip sonra sola geri geçiyor, belki jipi kullanan sağdan geliyodu kayıt yapan sağa geçince oda solundan geçmek istedi, mercedeste durunca durum böyle oldu, falan filan :) |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
bizim araçta esp varmı nerden anlıyoz :) (köyden indik peugeot'a bindik)
|
|
|
|
![]() |
|
abi geçen sanayiye gittim antifiriz ve genel bir ön takıma baktırayım dedim sol aks sorunlu dedi bunlar elektronik dedi pahalıdır bakalım dedi bende araca fazla binmiyorum idare edermi dedim şimdilik gider biraz daha dedi .Dayının yaptığını yapmaya kalbim dayanmaz yazık aslanıma :D
|
|
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
4lü flaşörün olduğu bölümde esp off tuşu olur. hani üzeri boş siyah tuşlar varya, biri de esp off tuşu işte
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
bizim araçta yokmu yani bende ordaki düğmede yok :)
|
|
|
|
![]() |
|
bu esp konusu kafama takıldı yarın bir sanayiye gideyim bakalım varmı yokmu :D
|
|
|
|
![]() |
|
:D:D yok abi o dayının yaptığı hareketi yapamayız zaten ölürüz biz :D
|
|
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Esp gerçekden mükemmel bir teknoloji benim şuanki aracımda var hiç savurmuyo mesela hızlandıkça araç yere yapışıyo yola adapte oluyo otomatikmen.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Videonun adı her şeyi açıklıyor gibi; "ESP varsa patron sensin
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |