![]() |
|
İlk kar ilk kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 Saat 23:04 |
Arkadaşlar bugün Ankara Bilkent' te Eskişehir yoluna inerken arkada bir kango kaydı ve bana çarptı, benim tampon kırıldı :( Forumu takip edenler bilir, arabayı servisten daha yeni almıştım, yine arkadan hasarım vardı, pertmi olacak olmayacak mı derken aracım yapılmıştı. Arabayı aldım, bu ne şanstır ya :( kırmızı çok mu göze geliyor acaba.
Arka tampon ne kadardır tahminen, yani tramerde çok görünecek mi hasar onu merak ediyorum?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun hocam, cana gelmesin, yanlış hatırlamıyorsam daha öncede bi ford arkadan çarpmıştı.
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
evet kardeşim aynen öyle oldu. Mondeo çarpmıştı. Bugünde ben dahil 5 araca çarptı adamın teki :( ben de zor kurtardım öndekine vurmaktan
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kazanın iyisi olmaz ama en azından aynı yerden darbe almış, kötünün iyisi gibi bişey olmuş, Allah başka kaza bela vermesin.
|
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Geçmiş olsun.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
![]() |
|
Amin çok teşekkür ederim. Tamponun alt köşesi kırıldı ve 3-4 parça koptu sanırım tamir olmaz, değişmesi lazım çünkü kopan parçalar var. Tampon boyası dahil hemen hemen ne kadarlık bir masraf çıkarır biliyor musun? Benim derdim tramer' de hasar kayıtlarının çok olmaması
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Çok geçmiş olsun cana gelmesinde,bu arada size hep arkadan vuruyolar
![]() Düzenleyen fTh206 - 07 Ocak 2013 Saat 23:57 |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Arka tampon: 414,49 TL boya ve işçilik ne kadar tutar bilmiyorum. İndirimde yaparlar ama ne kadar onuda bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
ilkinde kırmızı ışıkta hemen hemen 30-40 saniyedir hareketsiz haldeydim :) bunda da yolun sağında ben dahil 6-7 kişi bekliyorduk 10-15 dakikadır :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
çok geçmiş olsun insanın başına bi aksilik gelince ard arda geliyor hep bende ilk kazamı emanet arabayla yaptım hafta sonu gerçekten kötü bir duygu tekrarını yaşatmasın Allah.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
geçmiş olsun canınıza gelmesin
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
geçmiş olsun, var sizde bi nazar ama Allahtan hayırlısı.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
okudum üzüldüm bende dün yıkattım parlattım bu yazıyı görünce korktum bende yarın işe otobüsle gidiyim bari
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın kardeşim...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Çok geçmiş olsun hocam inşallah en az masrafla atlatırsınız. İlker'de dün bir Fluence da kabak lastikleri ile üstümden geçecekti zor kurtardık öyle korktum ki herhalde karlar gidene kadar çıkartmam arabayı garajdan
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, işin garip tarafı ben dahil 6-7 kişi yolun kenarında bekliyordu, ben araç içinde değildim, 50-100 metre aşağıdaydım yürümeye çalışıyordum, :) baktım tak tak sesler geliyor, bakayım neymiş dedim, o da ne :) aralarında benim aranında olduğu 5-6 arabaya vura vura geliyor bir amcam.
Servise versem 800-1000 arası rakam çıkar dediler, bu da demek oluyor ki tramerde 1000 liralık hasar. Acaba mini onarımdan autoking' lere yaptırabilir miyim? Tampon kırık ama, bir kaç parçası eksik.
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Hocam çok geçmiş olsun. Senin veya yakınının canına bişi gelmemiş ya buna şükür.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
geçmiş olsun Allah beterinden korusun .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
geçmiş ola
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
bende dün o yoldaydım
çok kötüydü trafik. bide üstüne kar olunca. Geçmiş Olsun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |