![]() |
|
AIRBUS 307 ve Kar Beylikdüzü/İstanbul |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 Saat 20:36 |
||||
![]() Düzenleyen xMEGANx - 07 Ocak 2013 Saat 21:01 |
|||||
![]() |
|||||
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Beylikdüzü'nün neresindesin ..
|
|||||
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|||||
![]() |
|||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||||
Gürpınar'da ;) siz ?
|
|||||
![]() |
|||||
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
||||
Büyükşehir görüşelim hocam .. Tanışmış oluruz ...
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
E mutlaka görüşelim hocam.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ANlar mıısın arabalardan ?
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||||
Olum 48 sncik videomu olur lan , ben çorludayım bulgaristana gidiyorum mercedes 0403 ile varmı sende otobüs ehliyeti yeytişirsen sürürsün huıhuh istersen chate gel
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Adamım makinanın hafızası yetmedi ayrıca senin videon gibi puslu değil artistlik yapma :D video gör video :D kanka ehliyete gerek yok sen gel süreriz :D
|
|||||
![]() |
|||||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
keşke araç içi kamera türkiyede bütün araçlarda zorunlu olsa
|
|||||
![]() |
|||||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||||
Chate Gel İki Sohbet Edek
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Çocukluğumdan beri arabalarlayım abicim Anladığımız kadar çözeriz artık beraber.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
gerçektende iyi olurdu =)
|
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
oldumu bu ayrımcılık şimdi ama karlı resımler konsunada koysaydın ya bi kaç resım :)
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Onlar yarına artık. :) çok çekemedim bu gün yarın çok çekicem kar yağarsa tabi oda =)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
http://www.dailymotion.com/video/xw9jw5_bursa-ozdilekten-eve-donuy_auto Buda Benim Airbus En Kısa Zamanda Sana İnat Daha Netini Çektircem Lan Hadi Kaçtım Ben , Moladayık Artık Yarın Görüşürüz ..
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Arabanın içinde sis mi var :P
|
|||||
![]() |
|||||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
||||
bende makas hastalığı var çok sert ve seri kullanırım yanı önümdeki adam frene basar ben dibine kadar giderim öyle basarım frene artık çektiğim videoyu her aksam eve gelir izlerim :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
onu niyeyse bende yapıyorum :) arabadakilerin hepsinin ayağı frene gidiyor :D sanki onlar kullanıyormuş gibi :D tam adamın dibinde duruncada '' Ulan mehmet yiha yiha yiha '' diyorlar :)
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
||||
gecenlerde arkadasım yanımda ayagını diriyo tabana baktım buna fren senin ayağının altındamı lan dedım oda belki yavaşlar olum nerden biliyon diye cevap verdi :) babam artık alıştı en ufak ses bile cıkartmıyor kardeşim her seferinde allahım sana geliyorum diye bağırıyor soluğu kesiliyo kız arkadasımda yeter korkuyorum dıyo ve yavaslıyorum ama eskısı gıbı cok yapmıyorum artık öncekı arabam opel vectraydı onda devamlı yapıyodum ama 307 de cok yapmıyorum zaten hergun işe gidip gelıyorum şuanda az yaksın diye ekonomik sürüş terçihim
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
şu ekonomi bi benim arabanın içine giremedi bu aralar :D
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |