![]() |
|
KONTAK ANAHTARINI KAYBETTİM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 Saat 23:04 |
arkadaşlar kontak anahtarımı kaybettim 99 model xr yedeği var ancak pisikolojık olarak sankı komplesi kaybolmuş gibi hissediyorum nasıl temın ederiz? ne kadara maal olur sonuçta şifreli anahtar değil..Düzenleyen GiTaRRa - 06 Ocak 2013 Saat 23:05 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şifreli değil derken immobilizer yokmu araçta?
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
var ancak hani yeni araçlardaki sistem yok bir nebze kara düzen değilmi yanlışmı biliyorum?
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İmmobilizer varsa yeni araçlardan tek eksiği uzaktan kumandası yoktur. Yani anahtarınız şifreli demek, İstanbulda 70-80 TL civarında yapıyorlar, kumandalılar 180-200 tl arası.
|
|
![]() |
|
serco teşekkür ederim çok sağol hani cevap budur diorum olay aydınlandın teşekkğr ederim.
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
Size tavsiyem hemen yenisini yaptırın, yeni anahtarın çipi kopyalanırken elinizdeki anahtarında immobilizer kodu değişiyor, yani kaybettiğiniz anahtar birinin eline geçerse sadece kapıları açar aracı çalıştırmaz.
|
|
![]() |
|
hadi ya bak ben bunu bilmıyordum öğrenmiş oldum çok sağol
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |