![]() |
|
Arkadaşlar Acil Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolgatufekci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatufekci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 21:03 |
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim,aracımın sorununu bugün itibariyle tespit ettik "volan sensörü" de denilen devir sensörü arızalı çıktı değiştirdik şimdilik problem yok.
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motor soğukken genelde v kayışı yani alternatör kayışından ses gelir motor devir sensörü motorla şanzıman arasında aracın ön tarafındadır motorun devrini ölçer soketini çıkarttığında marş basar fakat araç çalışmaz çalışırken soketini çıkartırsan araç stop eder.
|
|
![]() |
|
tolgatufekci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatufekci
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu motor devir sensörü ne oluyor acaba,ve birde motor soğukken çalışınca daha önceden gelmeyen bir ses geliyo motor kısmından bununla bağlantılı olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatufekci
ondan şüphelendim ancak benzinde de bu hatayı yapıyor mantığım almıyo bu olayı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatufekci
çok teşekkür ederim ilginiz için filtreler yeni değişmişti hava filtresi falan bakalım yarın ne çıkıcak :/
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu aralar havalar soguk gazını kaliteli bir yerden, emin ol bu sorunla karşılaşmayacaksın bir daha.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
sırf yardımım dokunsun diye anca translateden çeviri yapabildim kirlilik hatasıymış :) filtreleri tekrar tekrar kontrol ettir verilen hataya göre bence aracı çekiciyle götürede bilirsin ustanın yanına
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
tüpdede aynı sorunu yapıyorsa ateşleme bobininde veya motor devir sensöründe problem olabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatufekci
Evet aracımda atiker marka tüp mevcut.Az önce tekrar denedim 2 saattir hiç ellememiştim arabayı dinlendi haliyle,marşa bastım hemen çalıştı uzun bi yol var 3 kez yüksek devirde kullandım "benzinle" 160 gördüm,ışıklara geldim yavaşladım anti pollution fault hatası verdi stop etti.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Tüp filtresini değiştirdim yazmış. |
|
![]() |
|
gravedigger58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravedigger58
valla hocam aracında tup varmı ona gore yorum yapıcam
|
|
FOLLOW ME!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgatufekci
Arkadaşlar öncelikle merhaba,aracım 2004 1.6 Benzinli 307 XT model,geçenlerde aracımda sabah kontağı çevirdiğimde çalışmadı,gayet normal marş alıyor ancak çalışmıyordu.Öğleden sonrada tesadüf sanayiye gidecektim yağ değişimi için,gittim yağını,tüp filtresini değiştirdim.Herhangi bir sorun yaşamadım,bir kaç yere uğradım yine şiddetle aynı sorunu yaşadım motor ustasını aradım akü dedi gittim akü aldım taktım,sabah kalktım aynı sorun devam ediyor,vurdurarak çalıştırdım ekranda "antipollution fault" hatasıyla karşılaştım,eve geldim kapının önünde arıza lambası söndü rolantide aracım yaklaşık yarım saat çalışır vaziyette durdu herhangi bir problem yoktu.Kafama takıldı çıktım bir tur atayım diye yine aynı köşeyi dönmeden stop etti aynı hatayı verdi ne kadar uğraştıysam çalışmadı,vurdurmayı denedik olmadı,iterek evin önüne geldik.1 saat sonra denedim aynı sorunu tekrar yaşadım biraz gittim kontağı kendim kapadım,bir daha çalıştıramadım,acil yardıma ihtiyacım var sorun sizce ne olabilir,daha önce karşılan arkadaşlardan,bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |