![]() |
|
206 Yan bantlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 Saat 18:26 |
![]() Aracımdaki bu yan bantları yenilemek istiyorum internete bakındım ama bulamadıım nedir nasıl yapılır yardım edermisiniz
|
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim kide çok yıpranmıştı ben mat carbon fiber le kapladım eskisinden güzel oldu 15tl ye hallettim
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
![]() ![]() ![]() ![]() |
acaba mat mı daha güzel durur parlak mı görüşünüzü bekliyorum
Düzenleyen berkanmiriz - 06 Ocak 2013 Saat 19:09 |
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bence mat.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
parça trei sitesiydi galiba geçen yıl bende bakmıştım buna, vardı. Ama arkadaşların dediği gibi kaplat gitsin bende kaplatmıştım ama malzemesi adi olduğu için yazın sıcağında kışın spğuğunda kavruldu bu yaz yeniden yaptiracam.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
benimki de dökülmeye başladı, orjinali mat. Acaba mat mı parlak mı güzel durur diye ben de düşünmeye başladım. Karbon hiç istemiyorum ya parlak ya mat yaptırcam. Bu reklamcılar falan mı yaparlar bu işi ne kadara mal olur?
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ufuk... bir kereliğe mahsus tabelacılara git kaplarlar... Kapladıkları zaman başında dur ve dikkatle izle... Kullanacakları malzemeler Mat kaplama malzemesi, fön makinesine benzer bir ısıtıcı, ragle dedikleri düzlemeye yarayan plastik bir alet ve maket bıçağı ya da neşter... Bir kere izle... sonra kendin yaparsın... ;) Düz bir yere uygulayacağından kolay iş... Yakınımda olsan kaplardım ben sana :)
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
forumda yapan vardı karbon kaplamıştı çok güzel durmuştu özenmiştim valla :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |