![]() |
|
206 aracımdan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ünalüstün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: bandırma-Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 Saat 12:42 |
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Benim aracım 206 XS 2000 model tek kapı 1.6 140000 Km Foruma yeni kayıt olduğum için bu konuyla ilgili sayfa açılmadığını bilmiyorum açıldıysada kusuruma bakmayın. Benim aracımdaki sıkıntı arabayla giderken gaz verdiğimde önden su kaynar mış gibi ses geliyor. Ama ayağımı gazdan çektiğimde sesgidiyor. öyle ahım şahım su eksiltmeside yok aracımın lakin çok canımı sıkan bi sorun.gaza yüklendiğim an lökür lökür diye içeri gelen ses var. Bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmı |
|
![]() |
|
ünalüstün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: bandırma-Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acın fotoraflarını paylaşmak istedim ama beceremedi. Kısmet birdaki sefere
Düzenleyen ünalüstün - 06 Ocak 2013 Saat 12:55 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radyatörde hava olabilir, havasını almayı deneyin.
No: Konu Aracınız Hakkında Tüm Sorular bölümüne taşınmıştır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam hocam bi denicem radyatörün havasını almayı. teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |