![]() |
|
z rot |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 23:50 |
|
sanayide ki arkadaşımın yanına gittiğimde ön taraftan lakırtı geldiğini söyledim sürekli değil bazen o da arabayı kanala çekti salladık arabayı sesin z rotlardan geldiğini söyledi.Bu z rotların tek değişimi oluyor mu ayrıca bide rot başlarını değiştircez 3000 km sonra felan dedi. toplam masraf ne kadar tutar
|
||
batuhan gök
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
korkulacak masraf degıldır o sadece z rot kolunu degıstırıp bıtırcek ıs
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
internette 25 tl diyor z rotuna şaşırdm takım değişiyor herhalde diye sormak istedim teşekkürler
|
||
batuhan gök
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
yok yaw takım degıstırmene gerekmez.. hangısı gerekırse bozuksa onu degıstırtırsen yeter..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Benim araçtan da sol ön taraftan lak luk sesler geliyor, hangi parçanın bozulduğunu anlayacak kalite bir usta yok ki burada :S
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
z rot tek değişiyor. levyeyle kendinde kontrol edebilirsin. ama aracı ya kanala alman lazım ya da lifte kaldırman.
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aynı sorun bende de vardı. sağ salıncaktan geliyormuş değiştirdiler düzeldi. Fiyatı tuzlu. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
aynı sorun bende de vardı sağ salıncak + rot mili değişti düzeldi. işçilik dahil nerdeyse 200 lira ödedim |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ben şimdi değiştirdim z rodları ve rod başlarını. elim deymişken filitre bakımıda yaptım yağ falan. ben biraz orjinalciyim hangi aracım olursa olsun yan sanayi takmam. peugeot orjinal rod başları tanesi 50 tl. z rodlarda tanesi 50 tl. 20 tl işçilik. tekrar rod ayarına para vermedim.(tanıdık olduğu için) orjinal yağ,mazot,hava,polen filtreleri:90 tl catrol dizel 10/40 yağ 65 tl işçilik30 tl
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Burda Peugeot ustası yok ya, mecbur Fethiye'ye gittiğimde yaptıracağım bunu...
Bizim Kadir Ustaya sorsan komple takım değiştirelim diyor. Onda da balans ayarı yok, yine gidip başka yere bayılacağım.
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
komple değiştirirsen çok tutar bence sen bi kaç ustaya göster ondan sonra parçayı değiştir sonrada ön düzene sok. rot balans yapanlarda sesin nerden geldiğini bulabilirler
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
|
Fethiyede iyi bir servis var diyorlar, özel servis. Maaşı bir alalım oraya koşacağım herhalde :D
Liftteyken ben anlamamıştım, usta levyeyi takıp takıp bak bak bu da bozuk hepsi bozuk dedi ama ben bir şey görememiştim...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |