![]() |
|
z rot |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 23:50 |
|
sanayide ki arkadaşımın yanına gittiğimde ön taraftan lakırtı geldiğini söyledim sürekli değil bazen o da arabayı kanala çekti salladık arabayı sesin z rotlardan geldiğini söyledi.Bu z rotların tek değişimi oluyor mu ayrıca bide rot başlarını değiştircez 3000 km sonra felan dedi. toplam masraf ne kadar tutar
|
||
batuhan gök
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
korkulacak masraf degıldır o sadece z rot kolunu degıstırıp bıtırcek ıs
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
internette 25 tl diyor z rotuna şaşırdm takım değişiyor herhalde diye sormak istedim teşekkürler
|
||
batuhan gök
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
yok yaw takım degıstırmene gerekmez.. hangısı gerekırse bozuksa onu degıstırtırsen yeter..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Benim araçtan da sol ön taraftan lak luk sesler geliyor, hangi parçanın bozulduğunu anlayacak kalite bir usta yok ki burada :S
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
z rot tek değişiyor. levyeyle kendinde kontrol edebilirsin. ama aracı ya kanala alman lazım ya da lifte kaldırman.
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aynı sorun bende de vardı. sağ salıncaktan geliyormuş değiştirdiler düzeldi. Fiyatı tuzlu. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
aynı sorun bende de vardı sağ salıncak + rot mili değişti düzeldi. işçilik dahil nerdeyse 200 lira ödedim |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ben şimdi değiştirdim z rodları ve rod başlarını. elim deymişken filitre bakımıda yaptım yağ falan. ben biraz orjinalciyim hangi aracım olursa olsun yan sanayi takmam. peugeot orjinal rod başları tanesi 50 tl. z rodlarda tanesi 50 tl. 20 tl işçilik. tekrar rod ayarına para vermedim.(tanıdık olduğu için) orjinal yağ,mazot,hava,polen filtreleri:90 tl catrol dizel 10/40 yağ 65 tl işçilik30 tl
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Burda Peugeot ustası yok ya, mecbur Fethiye'ye gittiğimde yaptıracağım bunu...
Bizim Kadir Ustaya sorsan komple takım değiştirelim diyor. Onda da balans ayarı yok, yine gidip başka yere bayılacağım.
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
komple değiştirirsen çok tutar bence sen bi kaç ustaya göster ondan sonra parçayı değiştir sonrada ön düzene sok. rot balans yapanlarda sesin nerden geldiğini bulabilirler
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
|
Fethiyede iyi bir servis var diyorlar, özel servis. Maaşı bir alalım oraya koşacağım herhalde :D
Liftteyken ben anlamamıştım, usta levyeyi takıp takıp bak bak bu da bozuk hepsi bozuk dedi ama ben bir şey görememiştim...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |