![]() |
|
307 1.6 hdi turbo sorunu yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tezgel81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: üye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 22:29 |
selamlar 2005 model 307 1.6 hdi 110 bg sahibiyim
aracim boşta iken gaz verip bırakıldığında 1200 devir civarında havanın geri patlaması gibi bi hırıltı sesi geliyor turbo 2 kez bakıma gitti elektrovana değişti hiç bir değişiklik yok ve sürüş esnasında özellikle 2.ve 3. viteste 1500 2000 devir sabit kullanımda hırıltı gibi bi ses geliyor araba o sıralarda çekişten düşüyor ama normal seri kullanımda sorun hissedilmiyor seri kullanımda 3. vites 130 yapıyor 5200 devir görüyor ama sakin trafikte gideyim de sinir ediyor insanı servise gidiyorum normal diyor ama 1 ay önce böyle bi ses yoktu geçen 407 bindim aynı motor onda ses yok böyle bi sorunla karşılaşıp çözüm bulan oldu mu ilginize şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayn sorun dan müzdaribim. Çözümü bulursan haber et lütfen.Muhtemelen Turbo sorunudur.
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sesi kaput acıkken duyorsunuz zannedersem degıl mı:S
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debimetredende o sesi yapabiliyor guc kaybinida genelde ordan yapiyor
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |