![]() |
|
106 quik aranıyor... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Uneasy ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 21:21 |
Klima ve sunroof olmalı. Çok ciddi alıcıyım. Bursa İzmir ve bu iki ile yakın iller olabilir.
|
|
![]() |
|
beyto5068 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanruf yok ama klimalı 2001 model var bende anlaşırsak ortada buluşuruz
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
Uneasy ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilan varsa bi link at bi bakayım hocam
|
|
![]() |
|
beyto5068 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otoban-faresi-satisa-geldi-126458253/detay aracım bu üstün deki şeridi kaldırdım artı sisler zenon
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
15.000 Mİ FİYATI ???
1.4 ARABA
![]() Düzenleyen outlaw - 16 Ağustos 2013 Saat 10:30 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bi bak istersen
Düzenleyen yusufcaglarakarsu - 16 Ağustos 2013 Saat 10:39 |
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
15 bin param olsa quik aramam zaten :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
SEN HERHALDE DOĞAN ŞAHİN FALAN ARIYOSUN |
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
YUSUF SEN BAKIYOSUN SAHİBİNDENE BENİM BAKMAM GEREKMİYOR ARAÇ BENİM Bİ BITKINLIĞIM YOK ARABAMDAN GAYET MEMLUNUM
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
15.000 BEN SANA DOLU GTI GÖSTEREYİM DOĞAN ŞAHİN NE ??
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Ben ne dedim ki şimdi
![]() ![]() ![]() |
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
yok arkadaslar çelallenme yok sadece konusuyoruz bu site konuşmak sohbet etmek için deilmi ben gti istesem alırdım
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Attığım linklere bozulduysan kusura bakma kardeşim.Senin arabanı kötülemek için filan yapmadık onu.Araç arayan arkadaşa yardımcı olmak için koyduk linkleri.Okey
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
sıkıntı yok kardeş bizde link attım arbaya bakar hesabı uymaz almaz biz alırken de hesap yapıyoz arkadaş araştırma yapıyo yapaca dediğim gi 10 binede var araba 20 binede var sıkıntı yok yani kimseye sen neden bukadar çok istiyon az istiyon diyemiyoz bende alırken adama çok istiyon dayı arabana dedim adam işine gelirse araç kapıda dedi yani herkesin malı kendine güzeldir.
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Aynen öyle.Bize tüm Pug'lar güzel kardeşim.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |