![]() |
|
göstergedeki işaretler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
nuppa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2013 Konum: urfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 19:30 |
|
Merhaba aracım 2004 model 206 colorline...yeni aldım.Normalde kontağı açınca airbag ve elfreni lambası yanıyordu.Bugün arabayı dıştan yıkatırken kontağı açtım gitmek için ama birsürü takip edemediğim lambalar yandı birden...aklımda kalan sadece abs işareti idi.Bildiğim kadarı ile bu modelde abs yok...kontağı açıp kapadım şimdi yine sadece airbag ve elfreni lambası yanıyor.Acaba arkadaşlar bu model aracı olanlar yarım kontak yapınca hangi işaretlerigörüyor...
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Normaldir. bende 2007 307 var. Kontağı çevirdiğimde tüm ışıklar yanar araç tüm sistemi kontrol eder. Arıza olan yer varsa ışığı yanık bırakır. Eğer arıza yoksa tüm ışıkları söndürür.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
bu her araçta böyledir hepsi yanar kontrol için daha sonra bir ikitane yanık kalır aracı çalıştırdıgınızda ya hiç kalmaz yada sorunlu olan kısımların arıza lambaları yanık kalır
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 da stop lambası kontak açıldığında yanar mı peki?
|
||
batuhan gök
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
5 senedir biniyorum emin olamadım şimdi, cevap gelmezse yarın bakar yazarım. |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
ilk başta hepsi yandığında stop da yanıyor diye hatırlıyorum
![]() |
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
|
benim aracım da yanmıyor tüm lambalar yanıp sönüyor o yanmıyor
|
||
batuhan gök
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
|
ayrıca benim aracımın hararet göstergesi ilk çalısmadan önce sabahları mesela o soğuklarda 1 kare üstte başlıyor bunu neden yapar?
|
||
batuhan gök
|
||
![]() |
||
nuppa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2013 Konum: urfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
sağolun arkadaşlar... bana ilginç gelen ABS lambasının yanmasıydı...bu araçta ABS yok diye biliyorum... dedim varmı acaba :))
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bugün baktım kontak açıldığında stop lambası yanıyor. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
|
bende 2007 model var fakat bende yanmıyor... normal mi acaba
|
||
batuhan gök
|
||
![]() |
||
|
Kontak ilk açıldığında yanmaması önemli değil ama uyarı yapması gereken zamanda yanmazsa sıkıntı olabilir.
|
||
![]() |
||
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
|
arada bazen abs ve diger lambaların yanması aracında abs olmamasına ragmen :)
bu arıza için çözüm bsı beyni (araç içi sigorta kutusu) den kaynaklı. fakat sana sorun çıkarmaz.eger yanmasını istemiyorsan.program attırmalısın. kolay gelsin. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |