![]() |
|
Marşpiyeli kırdım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 23:06 |
Yok hocam kapatmıyor. Marşpiyelin oturması için öncelikle o göçüğün düzeltilmesi gerekiyor. Benim merak ettiğim göçüğü düzeltmek zahmetli bir iş mi? ve düzeltilince boya atar mı? Bunun boyası mı para düzeltmesi mi?
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam geçmiş olsun bence fiyat fena değil bence.. bugün trafik yüzünden sınava giremedim ben ne yazıkki sistem..
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
banada fiyat normal gibi geldi.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Oturtmuşsun marşpiyeli usta doğru söylüyor. içeri yamulma var. Geçmiş olsun dikkat etmek gerekir. Araba bu kutsaldır. Ve ben her arabanın bir ruhu olduğuna inanırım. Kendi ruhundan bir parça katarsan tabi.
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun dostum... Boya ile birlikte fiyat uygun geldi bana... İşçiliği de var işin içinde... Sen araştır yine de...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Boyada olsa o kadar tutar mı ya? Merak ettiğim, o göçük kısım düzeltilince çamurluğun o kısmına boya gerekir mi? Usta boyamak gerekir dedi. Şaşırdım. zaten göçüğün büyük kısmı marşpiyelin içinde kalıyor. Sadece marşpiyelde kırık var, onu yapıştırıp boyamak gerekebilir ama çamurlukta kesin boya ister mi? Bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Düzenleyen yiğit4516 - 05 Ocak 2013 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Al Kırdın kırdın :D Geçmiş Olsun :) |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun hocam, işin içine boya girerse 100 TL'den aşağıya yapanı zor bulursunuz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Bugün aöf sınavı için, arabayla yola çıktım, Bu sınav sistemi yüzünden, sınava giriş yerini evimin dibindeki koskoca üniversite yerine, taa şehir merkezinde veren zihniyet yüzünden trafik bir o kadar kalabalıktı. Okulların bahçelerinde, park alanlarında yer yoktu. Bende okulun bahçesine girmeden sol tarafa kaldırıma çıkarıp yanaştırayım dedim. Kaldırımda tahta palet olduğunu gördüm ancak biraz daha yanaşayım derken biraz fazla yanaşınca çatırdama sesi geldi. Direksiyonu tam sol yapıp geri geldim ve marşpiyeli paletten kurtardım. İndiğimde ise marşpiyeli kırdığımı farkettim.
![]() Foruma aracın fotorafını nazar yüzünden koymaktan çekinirken, şimdi nazar yüzünden fotoraf koyuyorum.. Kusura bakmayın, aracın alt bölgeleri çamurluydu. ![]() ![]() Düzenleyen yiğit4516 - 05 Ocak 2013 Saat 19:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |