![]() |
|
araç temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 18:29 |
merhabalar...arkadaşlar aracımın içini temizlemek istiyorum...neyle nasıl temizlerim...malzemeler neler olabilir?araç süpürgesi almak istiyorum...ne önerirsiniz bana?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektrik derdi yoksa fantomun portatif süpürgeleri var 40 TL'ye almıştım ben 1000W hem arabada hem evde kullanıyoruz, kablo sıkıntı yapmazsa tavsiye ederim çekiş gücü çok kuvvetli, tavan ve döşemeler içinde kirçöz kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
kirçöz nedir?nerden bulurum?
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
elektrik süprügesiyle süpürüver yahu :D
|
|
![]() |
|
elektrik süpürgesinin nasıl cekecem arabaya?20 metre üçlü priz lazım...yoksa ben de biliyorum onunla temzilemesini
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
benim dış kapının yanında var :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
[QUOTE=pierson]elektrik süpürgesinin nasıl cekecem arabaya?20 metre üçlü priz lazım...yoksa ben de biliyorum onunla temzilemesini 2*1.5mm 20 mt 20tl 1ad 3lü 3tl 1ad erkek fiş 1.5tl toplam 24.5 tl yapıp gönderiyim istersen :))MURAT ELEKTRİK....
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Küçük araç süpürgelerin koltuk ve döşemelerde faydalıda ama taban kısmında pek randımanlı olduğunu düşünmüyorum... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |