![]() |
|
206 için bardak tutacağına ne dersiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 14:25 |
||
Yine ebay'i kurcalarken denk geldim, burdaki çoğu arkadaşımız araçlarına özen gösteren insanlar ve ben de dahil sanıyorumki araçlarında sigara içirmiyorlardır öyle değil mi?
![]() yani küllük bir işe yaramıyor, o yüzden şöyle birşey hoş olmaz mıydı? ; http://www.ebay.com/itm/230892656191?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 |
|||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
küllük bozuk para kumbarası olarak kullanılıyor.. bardak koyma yeri torpido kapağında mevcut, iş görüyor..
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla hocam şahsen torpidodaki bardaklığı 1 kez bile kullanmadım hiç bir işe yaramıyor bi defa eğer yanınızda biri varsa hele onun önüne torpidoyu açıp kullanamıyorsunuz + uzak kalıyor şoföre |
|||
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
ufuk bu baya güzelmis ya getirtmeyi düsünüyor musun? kola icmedigimde bozukları yine koyarım o deligin icine =))
|
|||
![]() |
|||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
delisin sen ufuk süper ötesi yaa :D :D
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
||
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Çok pahalı ya, 32 dolara mendil kutusumu olur :) |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Çok basit, önce ebaya üye oluyorsun sonra paypala üye olup kredi kartını tanımlıyorsun, sonra ebaydan beğendiğin ürünü sepete atıyosun ödemek için paypala yönlendiriyor, paypala giriş yapıp ödemeyi onaylıyosun sonra tekrar ebaya yönlendiriyor ordanda onaylıyorsun bitiyor. |
|||
![]() |
|||
||
aynen hocam ben de öyle düşündüm, ben genelde okula giderken bardak şeklinde mug var bende ona kahve koyuyorum, ama araçta bardağı nereye koyacağımı şaşırıyordum, bunu en yakın zamanda almayı düşünüyorum işe yarayacak bir ürün :)
Çok basit ama güzel düşünülmüş ve kullanışlı bir ürün ![]()
çok zor değil hocam, ben de henüz alışveriş yapmadım ama hesabım şu an alışverişe hazır. Sercan abi de anlatmış; önce paypal'a girdim üye oldum ben kredi kartı bilgilerimi verdim, onaylaman gerekiyor ama kredi kartını, 3tl çekmesine izin veriyorsun paypal'in ay sonunda extre de o 3 tlnin yanında bir kod gelecekmiş, onu paypal'e tekrar girince 3 tl'ni de geri veriyor, ki vermese nolur ki yani :D daha sonra e-bay'den alışveriş yapınca ödeme şeklin zaten ebay'in %99u paypal kabul ettiği için o şekilde işaretliyosun sonra o seni geri paypal'e yönlendiriyor ordan yapıyosn ödemeyi. Satıcı kendi hesabında parayı görünce "clear payment" olayı işte, sana kargoluyor. Aslında bizim gittigidiyor'un vs sistemi daha iyi, mal gelmeden parayı satıcıya aktarmıyor, ebay o şekilde değilmiş maalesef, önce para sonra düdük :D |
|||
|
|||
![]() |
|||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
||
ben 2yıldır alışveriş yapıyorum ebaydan şimdiye kadar hiç bi problemle karşılaşmadım.
|
|||
www.gngtasarim.com
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |