![]() |
|
Mazota %6 ne geldi bilin bakalım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 13:01 |
|||||
ZAM geldi tabikide. Gece 12 den sonra %6'dan düşebilir. ama şuanki durumu %6
|
||||||
![]() |
||||||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Vatana millete hayırlı olsun.Ne diyelim
![]() |
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||||||
![]() |
||||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||||
ne hayırı ? hangi hayır ?? Hayır olabilecek bi durum yokki :D Soygun,Hırsızlık'tan başka hiçbirşey değil.
|
||||||
![]() |
||||||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|||||
Kafaya taksakda takmasakda olan bize oluyo ben hiç takmıyorum artık sonuçda birşey değişmicek :(
|
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
||||||
|||||
Millet susuyor,uyuyor,yatıyor... devam et Türkiye.
|
||||||
![]() |
||||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
durmak yok zam yapmaya devam
|
||||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
||||||
|||||
Forumda siyaset hakkında konuşamıyoruz malesef,konuşmak,düşünmek,düşünce belirtmek yasak. susmak serbest bitek. o yüzden susup uyumaya devam. Tıpkı Türkiye gibi yani. Topluca bir eylem yapamayız.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
||||||
|||||
İmkan verilirse niçin olmasın :) Yöneticilerin yönetiminde olabilir tabiki.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
|
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
||||||
|||||
Meclise toplu bir mektup yağmuru uygundur bence :)
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Zam diğerlerini ilgilendirmemiş galiba.
![]() |
||||||
HONDA CİTY 1.4 ES
||||||
![]() |
||||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|||||
LPG sahibi olarak pek ilgilendirmedi ama sizlere geçmiş olsun arkadaşlar, 2 gün sonra bize de gelir nasılsa
![]() |
||||||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||||||
![]() |
||||||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|||||
Suç BİZDE Ne Kadar Zam Gelsede herkesin Totosunun Altında Yine Araba Var .
|
||||||
![]() |
||||||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|||||
temel demiş yaa BEN HEP 10 LİRALIK ALIYORUM ZAM BENİ İLGİLENDİRMİYOR :)) şikayet etmeyi kestim ben gittiği yere kadarbenzinin 5 lirayı gördüğü zamanları biliyoruz
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|||||
Edit: Mesajlarda argo ve küfür içeren kelimeler kullanmak yasaktır.
Düzenleyen Serco05 - 05 Ocak 2013 Saat 18:02 |
||||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||||
![]() |
||||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||||
Arkadaşlar eleştirilerin dozunu kaçırmayalım.
|
||||||
![]() |
||||||
egehankcmn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı egehankcmn
|||||
ben hep 5 lıralık alıyorum :)
|
||||||
her türlü gider....
|
||||||
![]() |
||||||
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|||||
1 GUN YA SADECE 1 GUN INANIYORUM 1 GUNDE COZERIZ BU SORUNU AMA BI ORTAK YOLU BULAMIYORUZ TRAFIGE KAYITLI 18 MILYON ARACIN YARISI BILE KONTAK ACMASA BENCE GERI VITES YAPARLAR. YAZIK BE BU MILLETE BENIM 5 TL YE TUKETTIGIMI DISARIYA 0,85 KURUSTAN SATIYO YAZIK. 1 TL YAP ONUNE GELEN ALSIN DEMIYORUZ AMA BUDA COK BE !
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |