![]() |
|
Aracın yağını değiştim ama ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 03:34 |
arkadaşlar aracın yağını değiştim . araç 1.4 HDI 206 ancak usta 5W - 40 yağ koydu castrolun. ben ince olmaz mı 10W - 40 koyalım dedim ama adam yok fincanları var motorun olmazda bilmem ne dedi 5W - 40 koydu. bi sıkıntı olur mu
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben aracımı 70.000 kmde aldım ilk bakımda 10/40 yağ koydum sonra araştırdım 5/40 tam sentetik yağlar daha doğruymuş bizim araçlar için sonraki bütün bakımlarda 5/40 kullandım aracım şuan 116 binde, yağ eksiltme olmadı, motor daha sessiz ve daha rahat çalışıyor.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
5/40 lar benzinli 206 içinde uygunmudur ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
ustan doğru yağı koymuş merak etme.
|
|
Peugeot 1.6 hdi comfort 2006
|
|
![]() |
|
tuuncii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2012 Konum: Burhaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
aracınıza uygun olanı zaten yazar motor kaputunu kaldırdığınızda ne konması gerektiğini yazar yada servisini arayın anında sölesinler
|
|
Ege mavisi 307 ;)
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
bundan önceki usta 10W-40 koymuştu ama araç sabah ilk çalıştırmada biraz vuruntulu çalışıyordu. şimdi çok güzel ama o usta illada 5W-40 dedi ama diğer ustalar hep 10W-40 diyince şüphe oldu aklımda. sağolun arkadaşlar bu ustayı tuttum artık
![]() Düzenleyen samet2461 - 05 Ocak 2013 Saat 11:50 |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yağını sık sık kontrol etmeyi unutma hocam eksiltme olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
kontrol ediyorum kardeş ama bakarım yinede. eğer zaten 3.000 den sonra bile hiç eksiltmediyse motorumun maşallahı var demektir
|
|
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
bende hep 10/40 Mobil kullanıyorum.
Bundan Sonra 5/40 kullanıyım. |
|
![]() |
|
yusuf 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: güvenlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusuf 406
bende 406 var bende 5.40 koydurdumm sentetık ya arabana daha ıyı gelır kısın ınce yag ıyı olurrr
|
|
406
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |