![]() |
|
4x108 Jant+lastik 250 TL Peugeotturkey Özel Fiyat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
41FZ206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli - İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 01:29 |
Evet Arkadaşlar 4x108 bijon aralığı olan ve kendi aracımdan söktüğüm jant ve lastikleri 250 TL'ye satıyorum Sahibindende ilanıda bulunmaktadır Orda 350 Tl yazdım yannız. peugeotturkey kullanıcılarına özel 250 TL. Tekene Jant+lastik fiyatına CMS 15 in jant. Lastiklerin birtanesinde balon vardır. lastikler 195.60.15'dir.
ben orjinal jant aldığım için satılıktır. ![]() Düzenleyen 41FZ206 - 04 Ocak 2013 Saat 01:30 |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatı resmen bedava. kış lastiği takmak için bile alınır jantlar. hayırlı satışlar dilerim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
41FZ206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli - İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler, aynen ihtiyacı olana ideal kapakla geziceğine çelik jant'la gezsin :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jant+lastik takımı satılmıştır.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tüh ben alacaktım satılmış, 2 gün önce görmedim...
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |