![]() |
|
Sen Peugeot'u biliyon mu :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2013 Saat 22:14 |
Adamın biri, Pejo marka bi minibüs alır.
Sonraki gün yolcu taşımaya çıkar. Minibüs tıklım tıklım, tutar kasabanın yolunu ve gittikçe hızlanır. Yolculardan biri: -"Kaptan yavaş..bir yere çarpacaz!" der. Şoför: -"Sen Pejo'yu biliyon mu?" der. Yolcu: -"Hayır!" der. Şoför: -"O zaman susacan" der ve devam eder. Minibüs hızlanmaya devam eder.. Bir yolcu daha seslenir: -"Oğlum ben hastayım, biraz yavaş!" Şoför yine sorar: -"Sen Pejo'yu biliyon mu?" Amca ne bilsin, -"Hayır!" der. -"O zaman susacan der" şoför.. Bu kez bir kadın seslenir: -"Hamileyim! Lütfen biraz yavaş, çocuğumu düşürcem !!" Şoför yine sorar: -"Sen Pejo'yu biliyon mu?" Kadın: -"Yok!" der. Şoför yine aynı cevabı verir.. Arkadan kızgın bir ses tonuyla bir genç seslenir: -"Yavaş git kardeşim, öldürcen bizi !!!" Şoför yine sorar: -"Sen Pejo'yu biliyon mu?" Genç: -"Biliyorum lan, ne olacak??" der. Şoför: -"O zaman çabuk söyle, bunun freni nerde?" |
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende yeni gördüm paylaşıyım dedim abi :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
ben biliyorummm!!
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
2 yee nasıl takılıyor serkan abi abi yaa.. sen biliyondur pejoyu
Düzenleyen _semihk_ - 03 Ocak 2013 Saat 22:40 |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hatırlamak iyi oldu
![]() Bu arada bununla birlikte forumda tam 6 kez paylaşılmış
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
350 mesajda takarsın semih bu kadar dert etme bak biz hep boşta gidiyoz.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
abi sen çok yakmasın diye boşa taktın artık baya bi yakıt harcadın ama :) bu arada sen peugeot u biliyonmu :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu peugeotu biliyonmu muhabbetide ivedkin mavi sandık muhabbetine benzemesin :))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |