![]() |
|
307 İçin Satılıklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nucro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2013 Saat 20:43 |
Merhaba arkadaslar. Bildiginiz üzere ufak bir kaza atlattım aracımı topladım.
Su anda depomda duran fazla parcalar var. Hem ihtiyacı olanların işi görülsün hemde depo bosalsın dedim. ***Ön sag kapı tekli cam açma : 50TL Cercevesi ile beraber orjinal cıkmadır. Çalısır durumda resimler eklenicektir. ***Ön sag kapı cam motoru : 50 TL Orjinal cıkma calısır parça. ***Ön sag kapı içi Tesisatı : 50 TL Orjinal kapıdan cıkma kesiksiz eksiz. ***Ön sag kapı kelebek camı : 50 TL *** 4 Adet XT jantı ve Michelin Energy saver lastikleri ile beraber : 900 TL Lastikler ortalama 15 bin km yapmıstır. aracım otomatiktir ve varyete olaylarını da sevmem tertemizdir. (faturası da mevcut 800 tl verildi sadece lastiklere) Jantlarım ise Çok kollu 15 inc olan modeldir. Aracım boyanırken Yaklasık 10 senedir uzerinde olusmus ufak tefek sürtme izlerini falan hallettirip fırın boya yaptırdım. Balansları da yapılı bi sekilde depoda tertemiz duruyor. Orjinal parçalardır. Aracımdan bizzat kendi elimle söktügüm parçalar. Takas olarak da 16-17 inc Jant lastik düşünüyorum. Spor yay da olabilir markalı. 0506 888 88 03 FIRAT ORÇUN SEYİDOĞLU / ANKARA Sehir dısı alımlarda kargo ücreti alıcıya aittir. Keyifli forumlar. |
|
![]() |
|
pegasuske ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pegasuske
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lastikler ve Jantların resimlerini ekleyecekmisiniz. İyi satışlar.
|
|
![]() |
|
nucro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kusura bakmayın yarın izin gunum ekler yollarım. saygılarımla
Düzenleyen nucro - 08 Ocak 2013 Saat 01:06 |
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*sorry*
Düzenleyen leffe - 17 Ocak 2013 Saat 09:02 |
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |