![]() |
|
Marş alamıyoruz. (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2013 Saat 15:58 |
|
Bugün marş problemimi çözdüm... Marş kömürüm bitmiş... Yeni kömürü takıp denediğimizde aküde de problem olduğu gözlendi... Varta ve EAS akü vardı... Ben Varta taktırdım, umarım iyi etmişimdir :) Sıkıntı yok şimdi, hemen alıyor marşı... Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim... Sorunum çözülmüştür... Düzenleyen Gallardo - 08 Ocak 2013 Saat 13:38 |
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
marş motorunun kablosuna bakmak lazım
birde içindeki marşa dokunduğunuzda ileri çıkarak marşa ilk hareketi veren bir parça var özür dilyorum marşın daşşağı denir. o arızalanmıştır muhtemelen |
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Marş kablosunu söktük taktık olmadı... Kardeşim kuzenle vurdurdular bir kere... Şimdi aşağı indim baktım bir kere de alıyor marşı... Üstelik eskisinden daha güzel alıyor şimdi... Sadece vurdurduk bir kere... Bu mudur çözüm şimdi... Anlamadım ben bu işi... Tekrar yapar mı acaba...
|
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
leventturksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
|
arkadasım aynı olay benim basıma geldi aracı vurdurarak calıstırdıgımda sonra stop edip tekrar calıstırdıgımda calısıyor aracı 2 gun kullanma sonra calısmıyor aku ile alakası yok mars motorununk komurlerinden yapıyor sana mars otomatiginden yapar falan derlerse inanma iscilik dahil 400 tl bayıldım 30 tl parca yuzunden mars motoru komurleri sogunca yapısıyor tetiklemiyor arabayı vurdurarak calıstırırsan onlar ısınıyor ve calısmaya devam ediyor 2.3 gun beklesin arac calısmaz gene
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Bugün tüp taktırdım Atiker marka... Tıkır tıkır yaptılar... Elektrik bağlantısına geldi sıra... Butona bir türlü elektrik gelmedi... Çok uğraştılar başlarındaydım, sağolsunlar sohbet muhabbet takıldı tüp... Dedim hayırdır abi... Akü de sıkıntı var dediler... Marş a bastılar araba almadı marş ı... Takviye ile çalıştırdılar... Sonra elektrik geldi tüpün butonuna... Bağladılar... Stop ettiler çalıştırdılar marş ı aldı... Tüpü takanlar marş motorunda da sıkıntı olabilir sen önce akünü kontrol ettir dediler... Mutlu Akü ye uğradım ölçüm yaptılar... Akücü sıkıntı yok abi akü de, akım normal düzeyde dedi... Dedim "Bak tüpü takarken elektrik alamadılar, marş almadı araç, takviye ile çalıştı, ondan sonra hallettiler"... Takviyeye lüzum yoktu şu an çok iyi durumda akü dedi...
Şimdi muhtemelen 1-2 güne tekrar marş almayacak... Gidip kömürleri değiştirecem... bakalım ondan sonra ne olacak...
|
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kömürlerle marş otomatiğine baktır benden söylemesi 2-3 ay önce bende marş tan sanayıdeydim
ilk başta motoru söküp çaldıklarını düşündüm ki çalanı bulsam tebrik edicem öğle vakti benzinlikte nasıl çaldı diye neyse benzin aldım sonrasında çalışmadı benzinlikte bıraktım varanın orda sen biliyosundur orayı sonra çalıştı gittiğimde 2 gün sonra tekrar yapınca bende sanayiye gittim otomatiğinde çıktı usta o kadar bakti etti yok bişey dedi adam haklıydıda nekadar denediyse çalışmamazlık yapmadı sonra dedim ben kaçıyom kontağı cevirdim tık yok orda buldu otomatiğinde bi terslik oldunu bi baktır derim
|
||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Yarın bırakıcam arabayı ustama... Sıkıntı marş kömürü ya da otomatiğinde gözüküyor şimdilik... Tavsiyene uyacağım dostum...
|
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
kocero5809 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocero5809
|
Daha dün aynı sorunda gittim sanayiye kömür bitmiş. Kömür aldım 10 tl sorun kalmadı.
|
||
kocero
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
tam okumaya basladım komur dıyecektım halletmıssın,hadı gecmıs olsun dostum.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
kocero5809 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocero5809
|
Sagol
|
||
kocero
|
||
![]() |
||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
|
dediğim gibi kontağı çevirdiğinde hiç ses yoksa motoru çaldıklarını düşünüyosan %90 hatta 99 marş otomatiği çıkar
|
||
izmir |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocero5809
|
Kömür bitmiştir.
|
||
kocero
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
şöyle anlatayım... Marş motoru 1/4 oranında dönüyor, duruyor, 1/4 oranında dönüyor, duruyor,... bunu böyle yavaş yavaş tekrarladığını düşünün... Hiç hareket etmiyor değil... Ediyor ama marş, motoru çalıştıracak yeterli dönüşü yapmıyor diyerek özetleyeyim :)
Düzenleyen Gallardo - 05 Ocak 2013 Saat 00:03 |
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
|
kömür o zamaman sendeki sıkıntı bende hiç ses yoktu
|
||
izmir |
||
![]() |
||
leventturksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventturksoy
|
arkadasım yukardada yazdım komurden yapıyor yanlız benim aracım 207 cok zor sokuluyor mars motoru bana once akuden yapar dediler gittim aku aldım olmadı gittim otamatigi degistirdiler olmadı en sonunda komurden cıktı simdi benim bir arızamvar arkadaslar bilgierinizi esirgemeyin http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26455&title=acil-yardm-kalorifer-fan
Düzenleyen leventturksoy - 05 Ocak 2013 Saat 00:22 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Güncel...
|
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |