![]() |
|
ARKADAŞLAR İŞTE BEN BÖYLE Bİ YERDE ASKERLİK YAPTIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2013 Saat 13:50 |
||
AKKARİ / ÇUKURCA -- SON KARAKOL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen samet2461 - 03 Ocak 2013 Saat 13:57 |
|||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Türkiye Askeri olarak çok zayıf bir Ülke :( hala tank tüfek le uğraşıyoruz :( ve çok zor şartlarda yapmışsınız gerçekten.
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
Zorlu bir yerde yapmışın kaça kaç yaptın
|
|||
![]() |
|||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aslen 88/1 gidecektim ama ertelettim 91/2 gittim kardeş geleli 4 ay oldu
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Tertip :) Şırnak/Silopi |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
99 Model İveco 65/9 kamyonet üzerinde bitirdim askerliği, Şırnak Tümenden Silopiye malzeme taşımakla geçti şafak
Düzenleyen Serco05 - 03 Ocak 2013 Saat 20:06 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
herkesin askerlik anılarını canlardırdım
|||
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
Geçmiş olsun. artık 91/4 lere ve 347 lere hayırlı teskereler inş. bende 86/1 gidicektim ama tecilleldik 343.kdy olarak gittim geldim. Gelelim 8 ay oldu.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
bu geç gitmenin çok pisliğini çektim gerçekten. millet çocuk ben olaylara çok farklı bakıyordum oda yetmiyor gittiğim yer zaten çok anormal . şükür kurtardım
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |